Κριτής του X-Factor πάσχει από ελονοσία!

Ο λόγος για την γλυκύτατη και σέξι Cheryl Cole, από το girlband των Girls Aloud. Η Cheryl είχε κάνει ένα 4ήμερο ταξίδι στην Καραϊβική, όπου όπως φαίνεται κόλλησε τον ιό. Ενώ δεν αισθανόταν καλά, θέλησε να συνεχίσει από την καρέκλα του κριτή, στο στάδιο της επιλογής των finalist για τον νέο κλυκλο του X-Factor. Ο οργανισμός της όμως δεν άντεξε και τελικά η Cheryl Cole κατέρρευσε μπροστά στους έκπληκτους τεχνικούς και συναδέλφους της από το show.

Αναγκάστηκε να περάσει 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπου της χορηγήθηκε η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική αγωγή. Στην συνέχεια, η νεαρή τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Los Angeles όπου και εξακολούθησε θεραπεία και ξεκούραση. Μόλις την περασμένη βδομάδα αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια της στους θαυμαστές της.

Η Cheryl η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της και διάσημο παίκτη του ποδοσφαίρου Ashley Cole, αδημονεί να επιστρέψει στο X-Factor. Στενοχωρήθηκε πολύ που έχασε όλη την διαδικασία της επιλογής διαγωνιζομένων και του bootcam, όμως δηλώνει έτοιμη να αναλάβει και πάλι καθήκοντα σε ό,τι έχει να κάνει με τα live shows του παιχνιδιού!

Read More

And More