“Φταίω γιατί έδωσα δικαίωμα, αλλά νιώθω ένοχη… Ζητώ τις συμβουλές σας!”

Καλησπέρα!

Η δική μου ιστορία αρχίζει κάπως έτσι…

Μένω εξωτερικό, Μέση Ανατολή. Βρέθηκα εδώ λόγω δουλειάς. Γνωρίστηκα με έναν συνάδελφο, Μεξικανό.

Από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ και προσπάθησα να τον προσεγγίσω. Μέχρι που κάναμε σχέση. Είμαστε μαζί τώρα πια 11 μήνες.

Αυτήν την Πρωτοχρονιά όμως κάτι έγινε… Γνώρισα από την εταιρία μου έναν Πορτογάλο, με τον οποίο ήρθαμε κοντά σε φιλικό επίπεδο από τη μεριά μου, αλλά δεν ένιωθα ότι αυτός με βλέπει αλλιώς.

Την Πρωτοχρονιά, μετά από πάρτυ, κοιμηθήκαμε μαζί, στο σπίτι του. Ο φίλος μου ήταν σε άλλο πάρτυ.

Όλο το βράδυ με ακουμπούσε μέχρι που το πρωί προσπάθησε να προχωρήσει παραπάνω. Το σταμάτησα αμέσως… Όμως, συνεχίζει να είναι στο μυαλό μου.

Με τον φίλο μου… Του ζήτησα να κάνουμε ένα διάλειμμα γιατί αυτήν την περίοδο είμαι πολύ μπερδεμένη.

Φταίω, γιατί έδωσα δικαίωμα, αλλά νιώθω ένοχη…

Ζητώ τις συμβουλές σας… Και Καλή Χρονιά!

Χ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μήπως έχεις Αφροδίτη στον Τοξότη;;

  2. δεν ξερεις τι θες.
    οταν το μαθεις τοτε θα λυσεις πολλα προβληματα σου οχι μονο αυτο

  3. ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ Χ… ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ….ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΙΕΙ ΠΟΛΥ…..ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ- -ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ —ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ —ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ —ΔΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ “ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ” , ΜΗΝ ΠΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ —–ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ….—

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More