Η επιστροφή του Φ. Σεργουλόπουλου στην εκπομπή! Τι λέει ο ίδιος για το ατύχημά του

Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν πολύ χαρούμενη που επέστρεψε το τηλεoπτικό της ταίρι. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη όταν χρειάστηκε να λείψει ο Φώτης Σεργουλόπουλος λόγω του ατυχήματος που είχε. Σήμερα όμως επέστρεψε σιδερένιος και έτοιμος για νέες πλάκες με την Μαρία.

“Κουνιούνται δάχτυλα, κεφάλι πόδια, όλα.. Τέλεια! Μιλάω…”, δήλωσε ο Φώτης για να καησυχάσει το κοινό ότι είναι καλά ενώ τόνισε πως φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να του κάνουν πλάκα για το ατύχημά του. Κάποιοι του έστειλαν στο twitter να πάρει καράβι και να το βουλιάξει την επόμενη χρονιά αντί για δέντρο και διάφορα τέτοια!

Κατά τον παρουσιαστή η βλακεία ήταν ότι ενώ είχε ξεστολίσει το δέντρο “ είχε σκαλώσει μία γιρλάντα με τα φωτάκια που αναβοσβήνουν πάνω”. “Ανεβαίνω εγώ στην σκαλίτσα πάνω και κάνω αυτό με το λάσο και με το που κάνω έτσι… στο παρκέ! Κι όλα έγιναν ένα με το χαλί”, περιέγραψε ο Φώτης.

Βέβαια, η Μαρία του είπε ότι έπρεπε να πει ότι το έπαθε ενώ προσπαθούσε να σώσει μία γυναίκα για να γίνει ήρωας! Παρόλα αυτά το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο ήταν πολύ χαρούμενο που ήταν και πάλι μαζί στον αέρα της εκπομπής!

Δες το απόσπασμα από την έναρξη της σημερινής εκπομπής:

Read More

And More