Ένας άντρας σου δείχνει πώς να κάνεις την τέλεια βάση! Πάνω του!

Ας ξεκινήσω με κάποια βασικά. Όπως τι είναι vlog. Το vlog προκύπτει από τις λέξεις video και blog. Vlogger, λοιπόν, είναι αυτός που έχει κανάλι στο youtube και σου δείχνει πώς να βάφεσαι κουλουπού. Ή καλύτερα, αυτή που έχει κανάλι στο youtube και σου δείχνει πώς να βάφεσαι. Και αυτό δεν είναι κάτι νέο.

Το νέο είναι (γιατί μόλις το ανακαλύψαμε!) ότι υπάρχει αυτός ο άντρας, ο Wayne Goss, ο οποίος σου δείχνει πώς να κάνεις διάφορα μακιγιάζ ΑΛΛΑ πάνω του. Και σου τονίζω: είναι άντρας.

Και στο βίντεο παρακάτω σου δείχνει πώς να κάνεις την τέλεια βάση. Και πραγματικά πρέπει να το δεις γιατί α) σου μαθαίνει κάποια σημαντικά tips και β) παραδόξως το αποτέλεσμα δεν δείχνει κωμικό. Αν και άντρας που βάφεται!

Για την ιστορία ο Wayne Goss είναι αυτοδίδακτος, ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για το μακιγιάζ όταν στην εφηβεία του έπαθε ακμή και καταφέρνει να ξεπουλάει τα καλλυντικά που δείχνει σε κλάσματα δευτερολέπτου!

Και πες τώρα! Πώς σου φάνηκε αυτό το βίντεο; Και πώς σου φάνηκε το να βλέπεις έναν άντρα να βάφεται μπροστά στα μάτια σου; Ε; Ε;

Read More

And More