13 Σεπτέμβρη αρχίζουμε μελέτη… “Πρωινή Μελέτη” !

Αρχίζει τα εντατικά …μαθήματα η Ελεονώρα Μελέτη για ακόμα μία χρονιά, μαζί φυσικά με την πρωινή της παρέα. Ξεκούραστη, γεμάτη όρεξη υπόσχεται να μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά με χιούμορ αλλά και ενημέρωση για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε στο ξεκίνημα της ημέρας, αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο δελτίο τύπου του καναλιού και συνεχίζει…

Για όλα όσα συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν στην ελληνική και διεθνή showbiz. Αποκλειστικές συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές, αλλά και εξομολογήσεις και ιστορίες καθημερινών ανθρώπων.

Μαζί της η ανατρεπτική… «κοινωνική σχολιάστρια» Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που γνωρίζει όλα για όλους, ο Γιώργος Κασπίρης με τα πιο φρέσκα νέα της showbiz αλλά και τα άγνωστα παρασκήνια, η εντυπωσιακή Φλορίντα Πετρουτσέλι που ξετρυπώνει καθημερινά θέματα από το λαμπερό χώρο της μόδας, ο έμπειρος δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες.

Καινούργια στην παρέα, η δημοσιογράφος του Star Δήμητρα Καλφούτζου, που θα παρουσιάζει ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά πλατό και τους τηλεαστέρες.

Τον Θέμη Μάλλη πάλι, εκτός από αρχισυντάκτη, θα τον δούμε και σε ρόλο… «ξεναγού».
Για πρώτη φορά θα γίνονται μέσω Skype και youtube ζωντανές συνδέσεις που θα μεταφέρουν το σπίτι σας στο στούντιο της «Πρωινής Μελέτης».
Μεγάλο εντυπωσιακό σκηνικό σε λευκό, που θα παίρνει χρώματα ανάλογα από τα δεκάδες leds. Θα υπάρχει ένα κεντρικό καθιστικό με ένα οβάλ τραπέζι μονοκόμματο. Τηλεοράσεις plasma θα κυριαρχούν, δύο «γωνιές» συνεντεύξεων, η μία με σκαμπό για ανάλαφρες κουβεντούλες με νέους σε ηλικία καλεσμένους και μια άλλη γωνιά διαφορετικού ύφους με πολυθρόνες για τετ-α-τετ συνεντεύξεις της Ελεονώρας. Θα υπάρχει ένας χάρτης προοπτικής με μια πόλη. Η Ελεονώρα θα έχει το δικό της πλέξι γκλας τραπεζάκι. Θα κυκλοφορεί όμως, όπως συνηθίζει, σε όλο το πλατό.
Τέλος, η «Πρωινή Μελέτη» έχει και… άσσο στο μανίκι, που θα αποκαλυφθεί στην πρεμιέρα της και θα συζητηθεί!
Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομάτη
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διευθυντής Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης
Σκηνοθέτης: Ελένη Σπανάκου

Read More

And More