Το ατύχημα της Φ. Σκορδά στην ορεινή Κορινθία

Μια μικρή απόδραση με τον Γιώργο Λιάγκα ήθελα να κάνει το Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά, αλλά τα πράγματα φαίνεται πως πήραν τελικά διαφορετική τροπή. Το ζευγάρι βρέθηκε για λίγο στην ορεινή Κορινθία, αλλά μια μικρή απροσεξία της Φαίης τους ανάγκασε να γυρίσουν εσπευσμένα στην Αθήνα.
Οι δυο τους βρέθηκαν στην ορεινή Κορινθία για να χαλαρώσουν, αλλά δυστυχώς το απόγευμα του Σαββάτου η γνωστή παρουσιάστρια χτύπησε τον αστράγαλό της. Η Φαίη πονούσε πολύ και αν και προσπάθησαν να την ανακουφίσουν με πάγο και αναλγητικά, ο πόνος δεν υποχωρούσε.
Έτσι, όπως διαβάζουμε στην “Espresso” το ζευγάρι αναγκάστηκε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Αθήνα, για να δει το πόδι της Φαίης κάποιος γιατρός. Πράγματι, μετά την εξέταση η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώθηκε πως είχε ραγίσει ο αστράγαλός της και αναγκάστηκε να βάλει γύψο.
Ωστόσο, παρά το ατύχημά της, η Φαίη θα εμφανιστεί κανονικά σήμερα στην εκπομπή. Πριν λίγη ώρα μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε στο twitter πως ξεκίνησε με την σύζυγό του για την εκπομπή και την μετέφερε στην αγκαλιά του, λόγω του ατυχήματός της.

Read More

And More