Μετωπική Δ. Μακαλιά – Ρ. Κορομηλά: “Αυτή η αντιπάθειά σας…”!!!

Τα νεύρα, οι εντάσεις και τα καρφιά εννοείται πως δεν έλειψαν ούτε από το 10ο live του “Just the two of us”. Η ΄μάλλον για να ακριβολογώ live χωρίς εντάσεις, νεύρα και καρφιά δεν γίνεται. Αυτό το βράδυ Τετάρτης δε, είδαμε να εμφανίζεται στην σκηνή ακρετά… τσιτωμένος ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος στην συνέχεια απ ΄ότι αποδείχθηκε είχε… ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ρούλα Κορομηλά.

Βλέπετε, ο ηθοποιός απ ΄ότι αποδείχθηκε στην συνέχεια πιστεύει πως η Ρούλα τρέφει τόσο απέναντί του, όσο και απέναντι στο πρόσωπο της Αντιγόνης Ψυχράμη μία αντιπάθεια και έτσι φρόντισε να της βγει με κόκκινο, αιφνιδιάζοντάς την, μιας και μιλάμε πως πέρασε σε επίθεση κατά μέτωπο.

Η Ρούλα από την δική της πλευρά, αιφνιδιάστηκε τα μάλλα με την αντίδραση του Δημήτρη, προς στιγμή τα’ χάσε, αλλά πολύ γρήγορα συνήλθε και εννοείται πως έδωσε κι αυτή τις απαντήσεις της! Τηλε-ξεκατινιαστείτε ειναι μεταδοτικό! Τι ακριβώς συνέβη;

Ολα ξεκίνησαν μετά την ερμηνεία του κομματιού “24.000 Baci”. «Μην πείτε καλό, πραγματικά νομίζω θα σπάσει το γούρι», ηταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη τα οποία ειπώθηκαν στον αέρα και πάγωσαν την ατμόσφαιρα σε δευτερόλεπτα.

«Δημήτρη νομίζω σου έχω πει αρκετά καλά πράγματα και πάντα λέω τα καλύτερα για σένα όταν πραγματικά αυτό που βλέπω με ξεσηκώνει και με ενθουσιάζει, δε νομίζω πως έχω κάτι με εσένα προσωπικά για να μη λέω κάτι καλό» απάντησε η Ρούλα, προσπαθώντας συγχρόνως να… συνέλθει.

«Καθόλου, να είμαι και εγώ ειλικρινής, νιώθω πάρα πολύ γλυκά, πολύ όμορφα και νιώθω ότι και εσείς έχετε μια πολύ ωραία ευαισθησία, έχετε μια ειλικρίνεια και μου αρέσει πάρα πολύ που αυτή η αντιπάθειά σας είναι πολύ ειλικρινής και πολύ γλυκιά εδώ. Ναι, αντιπάθεια, αλλά είναι πολύ όμορφο γιατί είναι πολύ ειλικρινές και μπράβο για την ειλικρίνεια”, της ανταπάντησε ο Δημήτρης και το… πινγκ-πονγκ συνεχίστηκε.

Ρούλα: «Δημήτρη μου το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου και να μπορείς να τη λες ελεύθερα, εγώ το θεωρώ προσόν αυτό.»

Δημήτρης: «Κι εγώ την ειλικρίνεια τη θεωρώ προσόν και τη σταθερότητα στην άποψη γιατί και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να μένουμε σταθεροί στις απόψεις μας και σε αυτό που πιστεύουμε.»

Ρούλα: «Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα από αυτή τη θέση να λέω αν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ κι αν κάτι δε μου αρέσει»

Μωρέ σας λέω αυτό το βράδυ Τετάρτης όλοι εκεί στο “Just” ήταν μία ωραία ατμόσφαιρα!!!!

Read More

And More