Καινούρια κατηγορία Deco!

Το ΤLIFE απόκτησε καινούρια κατηγορία Deco! Ήταν μία από τις επιθυμίες σας. Μου το ζητούσατε, μέσα από τα μηνύματά σας συνεχώς. Κάθε πράγμα όμως στον καιρό του… Και τώρα έγινε πραγματικότητα!

Πρέπει να σας πω, ότι ήταν και μια δική μου επιθυμία. Πρώτον, για να είναι το TLIFE ένας ολοκληρωμένος γυναικείος κόσμος και δεύτερον γιατί τρελαίιιινομαι για διακόσμηση. Δεν έχω καλύτερο!

Αγαπώ τη μόδα όπως όλες οι γυναίκες, τα καλλυντικά επίσης. Η αδυναμία μου όμως είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με Deco. Να κοιτάζω τα σπίτια των Χολιγουντιανών σταρ, να χάνομαι σε φωτογραφίες και να παίρνω ιδέες, να εμπνέομαι, αλλά και να ονειρεύομαι.

Η διακόσμηση και το design είναι ένας ολόκληρος κόσμος. Γεμάτος χρώματα, στιλ, συνδυασμούς! Όπως στη μόδα, έτσι κι εδώ υπάρχουν τα πάντα. Το μοντέρνο, το κλασικό, το mix and match… Αμέτρητες επιλογές για το σπίτι και μέσα σε αυτές θα ταξιδέψουμε μαζί πια μέσα από το TLIFE!

Για να κάνουμε το χώρο που ζούμε ομορφότερο, για να γίνει το “καταφύγιό” μας ακριβώς όπως μας εκφράζει. Για να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας και με μικρές πινελιές να ανανεώσουμε τους χώρους του σπιτιού μας. Για να χαζέψουμε ονειρεμένα σπίτια, γεμάτα με υψηλού design έπιπλα και να πάρουμε ιδέες…

Το σπίτι είναι ο χώρος που στεγάζει τη ζωή μας, τους αγαπημένους μας… Επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία μας. Για αυτό λοιπόν πρέπει να το προσέχουμε. Είναι κάτι σαν τον εαυτό μας. Να το περιποιούμαστε, να το καθαρίζουμε, να το ανανεώνουμε -και όχι απαραίτητα ξοδεύοντας πολλά χρήματα, αλλά χρησιμοποιώντας το μυαλό μας και την αγάπη μας για αυτό!

And More