Mairy: “Πιστεύετε πως πρέπει να χαλαρώσω και να αφήσω το χρόνο να μου δείξει ή να τον ρωτήσω;”

Είμαι 23. Εδώ κι ένα μήνα βγαίνω με έναν μικρότερό μου κατά ένα χρόνο.

Όταν τον γνώρισα μόλις είχα βγει από μια σχέση 4 ετών. Ο ίδιος μου έχει πει ότι δεν έχει κάνει σχέση μακροχρόνια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στο διάστημα αυτό, η μεγαλύτερη σχέση του ήταν δύο μήνες.

Βγαίνουμε αρκετά συχνά και τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα θα κοιμηθούμε μαζί. Έχω αρχίσει να μπερδεύομαι βέβαια για το τι έχουμε.

Δεν θέλω ελεύθερες σχέσεις και αηδίες. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για μας το χρονικό διάστημα που βγαίνουμε. Αυτός είναι πολύ κλειστός. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, ούτε το τι μπορεί να νιώθει για μένα, με αποτέλεσμα από την πλευρά μου να κάνω κι εγώ το ίδιο.

Φοβάμαι να του πω ότι έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι και για το τι έχουμε εμείς οι δυο, μην τυχόν και τον τρομάξω ή δεν βρω την ίδια ανταπόκριση από τον ίδιο.

Όλες αυτές οι σκέψεις έχουν αρχίσει και μπαίνουν όμως στο μυαλό μου με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να ψιλοξενερώνω και να μην περνάω τόσο καλά μαζί του.

Πιστεύετε κορίτσια πως πρέπει να χαλαρώσω και να αφήσω το χρόνο να μου δείξει που πάει όλο αυτό και τι νιώθει ο ίδιος ή να τον ρωτήσω τώρα που είναι νωρίς για να μην χάνω το χρόνο μου;

Mairy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Είχα μια σχέση για έναν ολόκληρο χρόνο που ξεκίνησε έτσι. Εγώ έιχα επιλέξει να τον αφήσω χαλαρά και να περιμένω από εκείνον να κάνει το ”πρώτο βήμα”. Έλα μου όμως που όσο περνούσε ο καιρός και ένιωθα περισσότερα πράγματα δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Και ενώ όσο είμασταν μαζί όλα καλά, όταν έφευγε ζούσα για το πότε θα ξανάρθει. Έχασα τον εαυτό μου και γενικά ήταν πολύ ψυχοφθόρο τους 7 μήνες που κράτησε.Κάπου εκεί που εγώ είχα ξεπεράσει τα όρια μου και πλέον δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα, αυτός αποφάσισε ότι θέλει να είμαστε μαζί. Ξεκινήσαμε και εμένα μέσα στους επόμενους πέντε μήνες μου βγήκαν όλα τα απωθημένα που είχα μαζέψει το προηγόυμενο διάστημα. Παράλογες απαιτήσεις, υστερίες και τέτοια. Και φυσικά με χώρισε. (Πλέον το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται σε μια κανονικότατη σχέση. Έχω καταλήξει στο ότι μάλλον εγώ ήμουν που τον ξεμπλόκαρα από τις ανασφάλειες που του είχε δημιουργήσει η προηγούμενη μεγάλη του σχέση από την οποία πληγώθηκε πολύ, παρότι δεν ήμουν η πρώτη κοπ΄λεα του μετά από εκείνη την σχέση,)
    Εγώ αυτό που πιστευω είναι ότι αν μπορείς να το δεις και ΕΣΥ χαλαρά αστπ ετσι και βλέπεις πως θα πάει. Χωρίς όμως να πιέσεις τον εαυτό σου να το δει ετσι. Αν σου βγαίνει μόνο. Σε άλλη περίπτωση μίλησε του. Ακόμα και αν επιβεβαιωθούν αυτά που φοβάσαι, δεν θα έχεις χάσει το χρόνο σου και δεν θα έχεις δεθεί πολυ.

  2. Απο τη στιγμή που έχουν αρχίσει να σε απασχολούν τέτοιες σκέψεις και έχεις ήδη ψιλοξενερώσει, νομίζω ότι πρέπει να του μιλήσεις! Προφανώς και δεν θέλεις χαλαρή, “ελέυθερη” σχέση, αλλά να είστε μαζί, κανονικά. Να του το πεις. Ήρεμα και απλά όμως, χωρίς να τον τρομάξεις.

  3. ego tha elega oti oute prepei na eisai xalari oute na ton rotiseis…apla na ekfraseis to pos niotheis gia auton..akoma kai an den vreis antapokrisi toulaxiston tha xereis oti to prospathises oti esi eisai xekathari…to na akoloutheis to tempo pou thetei ekeinos tha se kanei sto telos aorati…oti den exeis anagkes kai sinaisthimata…kai panta tha eisai ekei na katalavaineis tis dikes tou anagkes…plus mporei kai ekeinos na thelei ena xemplokarisma…se kathe periptosi mila is na skeftesai pos tha to parei i alli pleura…ta sinaisthimata prepei na ekfrazontai…good luck!!

  4. Mary, afto pou perigrafeis den einai eleftheri shesi (ektos kai an xereis oti aftos parallila vlepei kapoia alli i psahnei), mallon mia kanoniki shesi einai. Vgainete, pernate hrono mazi, koimaste mazi, Kapos etsi den einai mia kanoniki shesi sto xekinima tis? Vevaia to oti o idios de mila, isos na ofeiletai sto gegonos oti ehei pligothei sto parelthon kai thelei ligo parapano hrono na se ebisteftei. An se endiaferei aftos o anthropos tha sou elega na min ton pieseis me erotiseis, omos deixtou me ton tropo sou oti einai simantikos gia sena, isos afto ton kanei na anoixtei kai na sou pei ti skeftetai. exalou ena mina eiste mazi… ola theloun to xrono tous…
    Sou efhomai oti kalutero…

  5. Ε αφού βγαίνετε τακτικά και τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα κοιμάστε μαζί, έχετε σχέση. Τι θές να κρεμάσετε και ταμπέλα; Μικρό παιδί είναι άλλωστε, απο σχέσεις δεν ξέρει αφου δεν είχε ποτέ, κλειστός είναι λές…πέρνα καλά κορίτσι μου και μή πας γυρεύοντας να βγάλεις τα μάτια σου…

  6. τι περιμενεις??ρωτα τον δεν ειναι κακο γλυκια μου να ρωτησεις δεν θα συμβει τιποτα ετσι πιστευω…αν εχεις την υπομονη να περιμενεις μεχρι να σου αοιχτει καλως εγω αν εχεις την υπομονη ξαναλεω…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More