THIS WEEK! Προβλέψεις από 15 ως 21 Οκτωβρίου. Τι “υπόσχεται” το ζώδιό σου;

Πως περνάει ο καιρός, ε; Άλλη μια εβδομάδα ξεκινάει λοιπόν… Και για άλλη μια φορά τα άστρα μας δείχνουν την τάση. Πώς θα κινηθούν τα πράγματα;

Αν σε απασχολεί κάτι πολύ προσωπικό και χρειάζεσαι μια λεπτομερή πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες. Ταυτόχρονα, θα έχεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση για να τους την προσφέρεις. Από την άλλη, o Ερμής εξακολουθεί να κινείται στον Σκορπιό, γεγονός που συντηρεί τις εντάσεις και τις διαφωνίες που προκαλούνται χωρίς πραγματικό λόγο με τον περίγυρό σου και σε αγχώνουν. Μην στεναχωριέσαι όμως. Κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει… Να ξέρεις ότι υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με συνεργασίες, γι’ αυτό μην παλεύεις μόνος σου να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικές
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου αρχίζουν να αλλάζουν. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο Ζυγό τη Δευτέρα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για τη βελτίωση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις. Πρέπει να είσαι πάνω από όλα εσύ θετικός για να προσελκύσεις κοντά σου και θετικούς ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται τη Δευτέρα και την Τρίτη, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου. Τακτοποίησέ τα και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σε απασχολούν, από τις προσωπικές σου σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σε εξωθήσουν στα άκρα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε, γιατί όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας μπορεί να σε ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στο Ζυγό, θα σε αποσυντονίσει και επιβάλλεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου με όσα μέσα διαθέτεις. Ίσως κιόλας κάποιες φορές είναι καλύτερα να προτιμήσεις τη σιωπή, αν δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτά που θα πεις ή θα κάνεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει καλά. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις την κατάσταση στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το ταίρι σου, ενώ θα ανέβει αρκετά και η ερωτική σου διάθεση. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, που έχεις φανταστεί. Ο Άρης από τον Τοξότη σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του και αυξάνει την κοινωνικότητά σου, που θα φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του στόχου σου.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες και πρέπει να διαφυλάξεις με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αν θες να βρεις συμφέρουσες λύσεις για την καριέρα σου. Θα έχεις αρκετά νεύρα για θέματα που δεν προχωρούν, αλλά αν η ενέργεια και ο δυναμισμός σου κρατηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα βρεις την άκρη που ζητάς. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή αυτήν την εβδομάδα, που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αρχίζουν σιγά- σιγά να ισορροπούν, γι’ αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Ζυγό και τη θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σου, αλλά και στις επιλογές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές που δέχεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε έναν δεσμό ή μία συνεργασία που σε ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα… Με λίγη τύχη, στα επαγγελματικά σου είσαι πολύ κοντά στην αναγνώριση των προσπαθειών σου. Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές
Κάποια καλά γεγονότα που θα προκύψουν στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το σύντροφό σου και επιτέλους να αφιερωθείς περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Κάνε τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι περισσότερος δεν χάνετε κάτι να κάνετε μία εξόρμηση σε μία κοντινή παραλία. Ο καιρός άλλωστε, κυριολεκτικά αλλά και αστρολογικά, με τον Άρη από τον Τοξότη να σας ευνοεί, θα είναι ιδανικός! Και αν ακόμη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο χρόνος πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά απαιτητικός και κουραστικός, με πολλές έξτρα ευθύνες να βγαίνουν στο προσκήνιο και να σε ταλαιπωρούν. Κάποια νέα δεδομένα θα σου προσθέσουν περισσότερο άγχος από αυτό που ήδη έχεις και, για να σταθείς στα πόδια σου, απαιτείται να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να προσαρμοστείς. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις χρήματα στον ίδιο ρυθμό και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και προσπάθησε με όσα μέσα διαθέτεις να τις καλύψεις. Άσε τις επιπόλαιες συμπεριφορές για… άλλες εποχές!!! Η τωρινή δεν ενδείκνυται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είσαι Καρκίνος, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο Ζυγό, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα έχεις ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου, που ακόμη δεν έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, όπου θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να οργανωθείς καλύτερα και λεπτομερέστερα, ώστε να φτάσεις πιο γρήγορα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν. Ευχάριστες εξελίξεις να περιμένεις και σε επιχειρηματικό επίπεδο!

Αισθηματικές
Ο Ερμής από τον Σκορπιό και αυτήν την εβδομάδα θα σε κάνει να δεις το σύντροφό σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι από δίπλα σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσά σας και για να έρθετε ο ένας στον άλλον πιο κοντά, εκφράζοντας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο αξιόλογο άτομο στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, με το να αποδεχτείς κάποιες προσκλήσεις που θα σου γίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα…

Επαγγελματικές
Φρόντισε να συνεργαστείς ακόμη και με τους πιο δύσκολους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Όμως, φρόντισε προτού τις αποδεχτείς, να σκεφτείς κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε νέες ευθύνες και αρμοδιότητες που θα σου ανατεθούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις, που έχεις από παλιά.

ΛΕΩΝ

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, εκτός από περίσσια ενέργεια, θα σου φέρει πολλές φορές και εκνευρισμό. Τη Δευτέρα, με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό, μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις, γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτα και κανέναν, γιατί η επιτυχία θα είναι όλη δική σου… Με τον Άρη αυτό το διάστημα να βρίσκεται στον Τοξότη, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλους τους επαγγελματικούς και αισθηματικούς σου λογαριασμούς, ώστε να οδεύσεις πιο δυναμικά και τολμηρά στην εκπλήρωση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, θα υπάρξει μία έντονη διάθεση για ρίσκο. Αν δεν προσέξεις, θα υπάρξουν προβλήματα!

Αισθηματικές
Στη σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις στα θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα τα πας πολύ καλά μαζί του και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει πάλι στη ζωή σου. Κι εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι, γιατί τώρα που ο Δίας κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, σίγουρα κάποιο άτομο από το παρελθόν θα ξανακάνει την εμφάνισή του. Όσο κι αν το ποθείς όμως, μην ενδώσεις αμέσως αλλά πάρε το χρόνο σου, ώστε να διαπιστώσεις αν τα λόγια και οι προθέσεις του είναι αληθινές.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς πολύ καλές προτάσεις στη δουλειά σου, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Επίσης, μη δίνεις άλλες αναβολές σε κάποιες μικρές υποθέσεις, που έχεις από παλιά. Τα απρόβλεπτα έξοδα συνεχίζονται, αλλά να ξέρεις ότι τελειώνουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν στα οικονομικά σου, μόνο αν εσύ το θελήσεις πραγματικά και κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Μέχρι την Παρασκευή, θα υπάρξουν εξελίξεις σε νομικά και διαδικαστικά θέματα, αρκεί να περιορίσεις την βιασύνη και την ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σου. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζυγό τη Δευτέρα και ο κυβερνήτης σου Ερμής, που εξακολουθεί να πορεύεται στον Σκορπιό, δημιουργούν ένα πλανητικό σκηνικό, που δεν πρόκειται να σε αφήσει σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψεις είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σου χαριστούν και, χωρίς κόπο και μόχθο, τα αποτελέσματα που θα έχεις δεν είναι δεδομένα. Βέβαια, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα σου χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως φέρνει και περισσότερη επιθετικότητα, καθώς και αρκετούς θεμιτούς και αθέμιτους ανταγωνισμούς, που θα σε ταλαιπωρήσουν. Ίσως είναι καλύτερο αυτές τις ημέρες να πατήσεις μία παύση στο χρόνο και να αφήσεις τα πράγματα να ωριμάσουν και να πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα προκύψουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Ο Κρόνος, που πλέον έχει αλλάξει θέση και κινείται στον Σκορπιό, όσο κι αν σε ευαισθητοποιεί, θα αλλάξει πολλά πράγματα στη σχέση σου και θα τα κάνει ιδανικά… Και εσύ που ακόμη κάνεις «παρέα» με τη μοναξιά, μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς ευχάριστα τον καιρό σου και η γνωριμία που περιμένεις να κάνεις είναι πολύ κοντά. Το Σαββατοκύριακο, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, ο ρομαντισμός σου απογειώνεται με τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα!

Επαγγελματικές
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις εξετάσεις καλά, ώστε να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις αρκετό τρέξιμο. Προχώρα δυναμικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματά του και προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους κάποιας συμφωνίας ή πρότασης που θα σου γίνει.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά σου ζητήματα, που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν, με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες, για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά. Κυρίως, μην φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά. Η σύναψη νέων συνεργασιών ευνοείται και, αν προωθήσεις καλύτερα τους δικούς σου όρους, τότε θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος. Κινήσου διπλωματικά και έξυπνα. Τα αποτελέσματα που θα έχεις θα ενισχύσουν τόσο το πορτοφόλι όσο και την φήμη σου!

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα στη σχέση σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Οι εναλλαγές παραστάσεων, μέσω μίας εκδρομής ή διαφορετικών τρόπων διασκέδασης, θα φτιάξουν την διάθεση και των δύο και θα έρθετε πιο κοντά. Κι αν ακόμη ψάχνεσαι, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε πλησιάσει ερωτικά, κρύβει πολλές και ευχάριστες πτυχές. Αν του δώσεις την ευκαιρία να σου εκδηλώσει, θα εντυπωσιαστείς!!! Μην εμμένεις τόσο πολύ στις ηθικές σου αρχές και το παρατραβάς, γιατί τώρα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κινείται στην Παρθένο, έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις τον έρωτα μέσα στο χώρο της εργασίας σου.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Μερίμνησε για τις δικές σου αρμοδιότητες και ευθύνες και φρόντισε τώρα, που το αστρολογικό σκηνικό σε ευνοεί, να δεχτείς τις προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σου μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά και με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα. Με τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο Ζυγό, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες προβληματικά και το πεσμένο σου ηθικό θα αναπτερωθεί. Το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη θα κινείται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και άγχος για τις εξελίξεις, τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Μην κλείσεις τα μάτια στις δυσκολίες, αντίθετα οπλίσου με δύναμη και βάλε τα δυνατά σου, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και με γνώμονα πάντα το δικό σου συμφέρον.

Αισθηματικές
Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και σου φέρνει ευχάριστα νέα από το σύντροφό σου. Ταυτόχρονα, ο Άρης από τον Τοξότη ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί ανάμεσα σας, κάνοντας το θερμόμετρο της ερωτικής σου ζωής να χτυπήσει κόκκινο. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες, για να του ξυπνήσεις τα πιο άγρια ένστικτά του και δε θα χάσεις! Και εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά τη μοναξιά, έφτασε ο καιρός, που μπορείς να τη διώξεις. Βγες, διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου!!!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους, αρκεί αυτοί να υλοποιηθούν στο ξεκίνημα της, που οι πλανήτες θα σε ευνοούν περισσότερο. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά ή να αναλάβεις κάτι πέρα από το αντικείμενο σου ως έξτρα απασχόληση, τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα τα δεδομένα. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις, που συχνά φορές σου χαλούν την διάθεση. Μην απελπίζεσαι όμως, γιατί με τις λογικές τακτικές που έχεις υιοθετήσει, τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι και γιατί όχι, να διαφοροποιήσεις τις συμπεριφορές εκείνες, που δεν σε οδηγούν στα αποτελέσματα που θέλεις. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Το πλανητικό σκηνικό προωθεί την κοινωνική σου ζωή και σου δημιουργεί την διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός στα λόγια σου, γιατί πολλά από αυτά εύκολα μπορεί να παρερμηνευτούν.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Ο Άρης από το ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, και να αποκαταστήσεις το ερωτικό κλίμα, που ο ανάδρομος Δίας έχει διαταράξει. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι, πρέπει να ανασύρεις από το ντουλάπι της μνήμης σου όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους που έχεις, για να κατακτάς αυτόν που σου αρέσει. Κάνε το και δεν θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας δεν ανταποκρίνεται αυτές τις ημέρες όσο θα ήθελες στις προσδοκίες σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί αυτό θα είναι παροδικό και πολύ γρήγορα θα δεις το φως που προσμένεις. Αξιοποίησε το διάστημα, για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να συζητήσεις μαζί τους τις δικές τους εκτιμήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο Ζυγό σε συνδυασμό με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την Αφροδίτη στην Παρθένο, σου δίνουν τις ευκαιρίες να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Βέβαια και αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις πως δεν σου φταίει κανένας, αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος πελαγοδρομείς. Να ξέρεις πως έφτασε ο καιρός να οργανωθείς περισσότερο. Προσοχή στα έξοδα που θα προκύψουν ή θα δημιουργήσεις σε στιγμή αδυναμίας.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τον Τοξότη και η Σελήνη στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε… συγκρατήσει κανένας στον αισθηματικό τομέα! Έτσι, αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του… Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, η αισιοδοξία σου θα βάλει φτερά στα όνειρα σου και θα σε οδηγήσει σε ιδιαίτερα ερωτικές διαδρομές, που ούτε καν είχες φανταστεί!

Επαγγελματικές
Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Απόφυγε αντιθέσεις με εκείνους τους συνεργάτες, που είναι δύσκολο να σε καταλάβουν ή να εγκρίνουν τις δικές σου ιδέες. Εμπιστεύσου όλους όσους σε υποστηρίζουν και μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σου προκαλούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται τη Δευτέρα στο Ζυγό θα φέρει αρκετά θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, που η Σελήνη θα κινείται στον Τοξότη και θα ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία, ξεκίνησε τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς σου, αλλά αν προσπαθήσεις να δουλέψεις σκληρά, θα τα καταφέρεις. Συνεργάσου με τους γύρω σου, για να έχεις τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δύο το πρόσωπο!!! Αυτό να θυμάσαι.

Αισθηματικές
Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος καθώς ο σύντροφος σου βάζει dead lines στις επιθυμίες και απαιτήσεις του και αυτό είναι κάτι που σε αφυπνίζει και σε κρατάει σε εγρήγορση. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί οι ημέρες είναι πολύ θετικές για να κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συγκινήσει. Ο έρωτας είναι τόσο κοντά σου, όσο εσύ είσαι διατεθειμένος να φέρεις!

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτό, γι’ αυτό επεδίωξε να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σκέφτεσαι. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πρέπει να έχεις εξετάσει όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψεις. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σημαντικά οικονομικά σχέδια προωθούνται και θα αποδειχθούν ιδιαίτερα συμφέροντα για τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Δευτέρα στο Ζυγό, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι, με την προϋπόθεση να τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν. Έτσι, θα έχεις την επιτυχία που θέλεις στο τσεπάκι σου. Φρόντισε να μην σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά και προσπάθησε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Η Σελήνη από τον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη, θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο, δώσε προσοχή σε θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου, γιατί τα προσωπικά σου συμφέροντα θα συγκρουστούν με τα δικά τους και υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια, που θα πληγώσουν.

Αισθηματικές
Αυτήν την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια μικρή απόδραση θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά, γι’ αυτό καλό είναι να θυσιάσεις κάτι άλλο και να την πραγματοποιήσεις. Υπάρχει ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας, να αφήσετε το συναίσθημά σας να εκδηλωθεί και να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις τη γνωριμία που πάντα ήθελες!!! Φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμος, γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, ανυψώνοντας σου το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις στους άλλους τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου και να είσαι αρκετά φειδωλός στις κουβέντες σου, γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και εσύ, παρ’ όλες τις καλές σου προθέσεις, μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος και να μην ξέρεις από πού!!! Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου μία αύξηση και ποτέ δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα έχεις. Αν δεν διεκδικήσεις… δεν θα πάρεις!!!

Read More

And More