Ν. Γερμανού: “Ίσως μεγαλώνοντας να υιοθετήσω ένα παιδί”

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Glam η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την επιτυχία της πρωινής εκπομπής “Μες την καλή χαρά”, για τη μείωση μισθού που δέχτηκε από το κανάλι, για τη σχέση της με το γάμο και την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί ενώ αποκάλυψε και τι εκείνο που την ξενερώνει στην εγχώρια showbiz.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια στη συνέντευξή της δηλώνει “νυχτοπούλι” αλλά αποκαλύπτει πως όσο κι αν φοβήθηκε αρχικά την πρόταση για την παρουσίαση του πρωινού, τελικά το “Μες την καλή χαρά” ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία για εκείνη. Ωστόσο, δεν αισθάνεται πως παίζει μπάλα μόνη της αφού οι επαναλήψεις των σίριαλ που προβάλλουν τα άλλα κανάλια καποιες φορές κάνουν πολύ υψηλά νούμερα. Σε ερώτηση για την πολυσυζητημένη απομάκρυνση του Σάββα Πούμπουρα από το πάνελ της εκπομπής και για το αν εκείνη θα επιθυμουσε την επιστροφή του, η Ναταλία απάντησε καταφατικά ξεκαθαρίζοντας όμως πως κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από εκείνη.

Για την οικονομική κρίση και το πως αυτή επηρέασε το τηλεοπτικό τοπίο η Ναταλία αποκαλύπτει ότι δέχτηκε μείωση μισθού και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο: “Για μένα είναι δεδομένο ότι τη στιγμή που υπάρχουν περικοπές παντού, τη στιγμή που κόβονται budget, που κόβονται λεφτά από κάθε τηλεοπτική παραγωγή για εμάς που είμαστε τα λεγόμενα επαγγέλματα πολυτελείας, αν μπορώ να μας χαρακτηρίσω έτσι, είμαστε οι πρώτοι που πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα. Αν κόψω ένα μέρος από τα χρήματα μου κι αυτό αποτελέσει λόγο για να μη χάσει τη δουλειά του ένας κάμεραμάν ή ένας τεχνικός ήχου, εγώ μόνο έτσι θα μπορώ να κοιμάμαι το βράδυ καλά“.

Το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου δεν είναι κάτι που σκέφτεται αλλά ούτε και κάτι που αποκλείει. Όπως λέει χαρακτηριστικά: “Πιστεύω πως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι ούτε για να είμαστε σύζυγοι, ούτε για να είμαστε γονείς. Είναι εγωιστικό γιατί κάνουμε κακό και στα πλασματάκια αυτά που φέρνουμε στον κόσμο(…) Πιστεύω ότι ίσως μεγαλώνοντας θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και να το μεγαλώσω έχοντας δίπλα μου έναν σύντροφο. Δεν είμαι μοναχικός λύκος και δεν είμαι άτομο που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζώη μου μόνη μου. Θα ήθελα έναν σύντροφο αλλά δεν θέλω πια να κάνω συμβιβασμούς”.

Πως σχολιάζει όμως η Ναταλία την ελληνική showbiz; “Η ελληνική showbiz για μένα είναι πλέον ένα τσίρκο στο οποίο με τρόμο βρίσκεις 3 πράγματα να αξίζουν και 500 που δεν αξίζουν. Ξέρεις γιατί; Γιατί τα πάντα πλέον τα έχουμε βαφτίσει σόουμπιζ. Από την τελευταία σταρλετίτσα μέχρι τον πιο άφωνο και ατάλαντο, όλα λέγονται σόουμπιζ. Εμ δεν είναι όμως έτσι ρε συ φίλε” λέει αγανακτισμένη η Ναταλία που δεν διστάζει να αναλάβει μέρος της ευθύνης συμπληρώνοντας:” Φταίμε όλοι μας γι’ αυτό, όλοι που δουλεύουμε στα ΜΜΕ”.

Όσο για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της Μαρίας Ιωαννίδου, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως είναι στο πλευρό της καθώς είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχει συνδυάσει τα παιδικά της χρόνια. “Υπήρξε γυναίκα του πατέρα μου, την αγαπάω και χαίρομαι πάρα πολύ που ξεπερνάει το πρόβλημα της και που είναι ήδη καλύτερα και είμαι βέβαιη, επειδή είναι παλικάρι, ότι θα το ξεπεράσει εντελώς.

Read More

And More