Αναβάλλεται η πρεμιέρα του “Dancing” !

Κακά μαντάτα έχω για όσους ψηφίζουν δαγκωτό κάθε χρόνο “Dancing” και δεν βλέπουν την ώρα για το πότε το σόου θα τραβήξει αυλαία στους δέκτες τους. Κακά μαντάτα, μιας και η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη πρεμιέρα του σόου αναβάλλεται !

Με άλλα λόγια; Οχι, το “Dancing with the stars 3”, δεν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας ούτε την Κυριακή 18, ούτε ,όμως, και την Κυριακή 25 Μαρτίου, η οποία μέχρι και χθες εμφανιζόταν ως η πιο πιθανή ημερομηνία έναρξης του σόου. Το “Dancing” σύμφωνα με τα νέα τηλε-δεδομένα, προγραμματίζεται για να κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, δηλαδή, την Πρωταπριλιά και όχι αυτό που σας λέω δεν είναι… ψέμα !

Βλέπετε, οι Αντεννικοί αποφάσισαν να μετακομίσουν την έναρξη του σόου μία εβδομάδα αργότερα, γιατί από την στιγμή που κοντεύουμε να φτάσουμε στα μέσα του Μάρτη και ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά η σύνθεση των εγχώριων σελέμπριτις που θα το στελεχώσουν και μοιραία έχουν καθυστερήσει να ξεκινήσουν και οι πρώτες πρόβες των ζευγαριών, η διοίκηση του καναλιού έκρινε πως θα πρέπει όλες οι προετοιμασίες να πάρουν μία μικρή χρονική παράταση, προκειμένου μέχρι την σούπερ – ντούπερ πρεμιέρα, τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια.

Read More

And More