H πρώτη συνέντευξη του Π. Παντελίδη στον Γ. Αρναούτογλου! Βίντεο

Μπορεί πριν λίγες μέρες να “χακάρανε” τον λογαριασμό του στο YouTube, όπως διάβασες στο TLIFE, όμως ο Παντελίδης Παντελίδης επέστρεψε! Η πρώτη συνέντευξη του τραγουδιστή που έγινε γνωστός μέσα από το διαδίκτυο είναι και πάλι στην προσωπική του σελίδα. Ο Παντελής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του βήματα.

Αποκάλυψε πως δυο ήταν οι μεγάλες του αγάπες από την παιδική του ηλικία. Το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ωστόσο, αναγκάστηκε να το σταματήσει για λόγους υγείας. “Από 7 χρονών λάτρεψα το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Το σταμάτησα όμως, γιατί στα 17 μου, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχα μεγάλη καρδιά”, ανέφερε.

Μίλησε για την πορεία του και πως βρέθηκε από το ναυτικό να τραγουδάει σήμερα με τον βασίλη Καρρά στην νυχτερινή Αθήνα ενώ παραδέχτηκε πως η ζωή του άλλαξε δραματικά τους τελευταίους έξι μήνες.

Αναφερόμενος στο μεγαλύτερο προσόν του είπε: “Το σημαντικότερο προσόν μου, είναι ότι δεν ασχολούμαι με τις ζωές των άλλων, με την κακή έννοια. Το χειρότερο μου ελάττωμα, είναι ότι πριν το Πολεμικό Ναυτικό, ήμουν πολύ επιπόλαιος. Το έφτιαξα μετά όμως!”

Δες ολόκληρη την συνέντευξη!

Read More

And More