Αποκλειστικό : Φωτό από την ολοκαίνουργια διαφημιστική καμπάνια του Alpha με πρωταγωνιστή τον Λάκη !

Μία ολοκαίνουργια διαφημιστική καμπάνια ξεκινά ο Alpha ! Μία ολοκαίνουργια διαφημιστική καμπάνια, η οποία έχει ως στόχο φυσικά, την ενημέρωση των τηλεθεατών του καναλιού της Κάντζας, για την προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου ο σταθμός να κάνει ένα βήμα μπροστά και να εναρμονιστεί πλήρως με ότι προστάζει η τεχνολογία της επικοινωνίας !

Με άλλα λόγια; Ο Alpha εκσυγχρονίζεται ! Πως ; Πλέον θα μπορούμε να τον παρακολουθούμε στενά, στενότατα, ανά πάσα ώρα και στιγμή, μέσα από μία πρωτοποριακή, mobile εφαρμογή ! Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη για iphone, ipad, smartphones, αλλά και tablets Android και θα προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες και πρωτότυπες ενότητες, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με μαγειρική, αστρολογία, προτάσεις μόδας, διασκέδασης, διακόσμησης, θέματα υγείας και σχέσεων, αλλά και συνεχής ροή ειδήσεων, δυνατότητες διάδρασης με τις εκπομπές, καθώς επίσης και υπηρεσίες video on demand και βεβαίως – βεβαίως μετάδοση live προγράμματος !

Ετσι,λοιπόν, τα δύο μεγάλα αστέρια του Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη, επιστρατεύθηκαν για να επικοινωνήσουν όλη αυτή την προσπάθεια του καναλιού προς τα έξω, με τον δικό τους μοναδικό και χαρακτηριστικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τα σποτάκια της διαφημιστικής αυτής καμπάνιας θα είναι συνολικά τέσσερα και σύμφωνα με το σενάριο που έχει γραφτεί, θα βλέπουμε την Ελένη και τον Λάκη να μιλούν στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να… εξερευνήσουν όλη αυτή την διαδικασία.

Η μετάδοση της καμπάνιας αναμένεται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα και σας παρουσιάζω αποκλειστικές φωτό από τα γυρίσματα που μόλις ολοκλήρωσε ο δαιμόνιος Λάκης Λαζόπουλος, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα γυρίσματα της Ελένης, αυτά ακόμα δεν έχουν τελειώσει.

Read More

And More