Ζ. Μακρυπούλια: Το ταξίδι στην Κρήτη και η εντυπωσιακή της φωτογράφηση στο νησί!

Ένα ξεχωριστό ταξίδι μέχρι την Κρήτη έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια και θαύμασε τις ομορφιές του νησιού, τις γευστικές λιχουδιές αλλά και την φιλοξενία των κατοίκων. Η γνωστή παρουσιάστρια για μια ακόμη φορά στηρίζει την Ελλάδα και φωτογραφίζεται για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή collection γνωστής εταιρείας, με φόντο τα Χανιά.
Το οδοιπορικό της Ζέτας με τους συνεργάτες της ξεκίνησε από τα Χανιά και το Minoan Palace στους χώρους του οποίου φιλοξενήθηκε το συνεργείο και έγιναν κάποιες λήψεις της φωτογράφησης. Ακολούθησε βόλτα στα σοκάκια της περιοχής και στο λιμάνι, φωτογράφιση στο χωριό Βούβες και στο μουσείο Ελιάς, αλλά και στο γραφικό χωριό Θερισσος.

/

Στο Θερισσό, μάλιστα, την περίμενε μια θερμή υποδοχή από τους κατοίκους και μια ιδιαίτερη περιποίηση με εκλεκτά εδέσματα και τοπικές γεύσεις. Η Ζέτα μίλησε με τους ντόπιους κατοίκους, ήπιε ρακί και δοκίμασε τα πλούσια πιάτα που της προσέφεραν.

/

Και επειδή ο καιρός ήταν καλός και ιδανικός για μια βόλτα στην παραλία, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ταξίδεψε ως την Ελαφόνησο και φωτογραφήθηκε πλάι στο κύμα.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

Read More

And More