K. Καινούργιου: “Είναι ντροπή που μου χρέωσαν τον Σηφάκη για σύντροφο!»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, βάζοντας τέλος στις φήμες για σχέση της με τον Μιχάλη Σηφάκη έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η νεαρή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είναι μόνη και δηλώνει ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν σχέσεις με φίλους της.
«Όταν θα ερωτευτώ, δεν θα ντραπώ να το πω. Πάντα το κάνω. Αλλά το να μου χρεώνουν όποιον κάθεται δίπλα μου, το θεωρώ τρελό και άδικο. Και με ενοχλεί κυρίως για την οικογένειά μου, γιατί οι γονείς μου είναι πολύ αυστηροί», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Πρώτο Θέμα».
Για τη σχέση με τον Μιχάλη Σηφάκη που της χρέωσαν, δήλωσε: «Με ενόχλησε για τον Μιχάλη, γιατί είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι φίλος μου, έχουμε κάνει διακοπές μαζί και ξέρω την κοπέλα του. Είναι ντροπή».

Για τη σχέση και το χωρισμό με τον Γιώργο Σαμαρά, ανέφερε: «Ήταν υπερβολικά τα δημοσιεύματα και δεν θέλω να μιλάω για τον Σαμαρά. Δεν είναι ωραίο να ρωτάνε μια κοπέλα που θέλει να προχωρήσει τη ζωή της για τον πρώην σύντροφό της. Και δεν με απασχολεί. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και καιρό».

Read More

And More