Πώς να διαλέξεις το λάδι Kérastase Elixir Ultime που σου ταιριάζει! Από την Αθηνά Μηνιώτη, hair stylist των κομμωτηρίων Andreas!

Τα λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι συνώνυμο της θηλυκότητας! Και έχουμε εκείνη την θρυλική σειρά που μπορεί να εκτοξεύσει την θηλυκότητά μας στα ύψη αφού δίνει στα μαλλιά λάμψψη, θρέψη και υγεία! Ο λόγος για τη έλαια Kérastase Elixir Ultime που δίνουν στα μαλλιά μας όλα τα παραπάνω με το… παραπάνω! Τέσσερα χρώματα που θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός μας. Σημείωσε:
1. Ροζ
2. Πράσινο
3. Μοβ
4. Χρυσό

Η Αθηνά Μηνιώτη, hair stylist από τα κομμωτήρια Andreas μοιράστηκε μαζί μας συμβουλές και πολύτιμα tips για να βρει η καθεμία από εμάς το χρώμα της ή πιο σωστά τα λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά που πάντα ονειρευόταν καθώς μιλάμε για την θρυλική σειρά Kérastase Elixir Ultime!

– Οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Υπάρχει κάποιο προϊόν που επανορθώνει την φθορά που προκαλείται από τις τεχνικές εργασίες;
Η ροζ συσκευασία! Προσθέτει μοναδική λάμψη και διατηρεί το χρώμα σαν να κάνατε μόλις τι βαφή σας! Επιπλέον, έχει υπέροχο άρωμα. Σαν eau de parfum για τα μαλλιά!

– Μια άλλη κατηγορία είναι γυναίκες με εξασθενημένη μαλλιά που έχουν χάσει την λάμψη τους. Ποιο λάδι Elixir Ultime είναι ιδανικό για εκείνες;
Το λάδι στην πράσινη συσκευασία! Περιέχει ένα δυναμωτικό cocktail με βιταμίνες, σίδηρο και μαγνήσιο που επανορθώνει τα μαλλιά μας και τα βοηθά να ανακτήσουν την χαμένη τους υγεία. Μυρίζει εξίσου υπέροχα!

– Συχνά στο TLIFE φτάνουν e-mail από γυναίκες που φοβούνται να χρησιμοποιήσουν λάδι στα μαλλιά τους. Τι θα απαντήσουμε σε αυτές τις γυναίκες;
Ότι η μοβ συσκευασία είναι αυτό που χρειάζονται αν έχουν λεπτά μαλλιά! Έχει τόσο ελαφριά υφή, σαν νερό. Και δεν θα βαρύνει καθόλου τα μαλλιά. Αντίθετα, θα τους δώσει μια απίστευτη λάμψη!

Όσον αφορά την χρυσή συσκευασία, να σου πω απλώς ότι δεν χρειάστηκε να ρωτήσω την Αθηνά Μηνιώτη! Το χρυσό Elixir Ultime είναι το δικό μου αγαπημένο προϊόν που δίνει θρέψη, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

Βρες, λοιπόν, το δικό σου αγαπημένο χρώμα και απόκτησε τα μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν!

Read More

And More