Η μούχλα σκότωσε το ζευγάρι του Χόλυγουντ;

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο για το μυστηριώδη θάνατο της διάσημης ηθοποιού Brittany Murphy και του συζύγου της Simon Monjack. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πέθαναν από τη μούχλα που είχε δημιουργηθεί στο σπίτι.

Η υπόθεση του διάσημου ζευγαριού που είχε συγκλονίσει τη ξένη showbiz βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Λος Άντζελες. Η διάσημη ηθοποιός είχε χάσει τη ζωή της τον περασμένο Δεκέμβριο από πνευμονία και πολλοί είχαν ισχυριστεί πως ο θάνατος της ήρθε μετά την υπερβολική χρήση ουσιών. Πέντε μήνες αργότερα. ο σύζυγός της Simon Monjack άφησε την τελευταία του πνοή για τους ίδιους λόγους, στο ίδιο σπίτι στο Χόλυγουντ.

Ωστόσο, νέα στοιχεία, δείχνουν πως υπεύθυνη για το θάνατο του ζευγαριού μπορεί να είναι και η μούχλα που βρέθηκε στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η μούχλα είχε εντοπιστεί από τις πρώτες έρευνες στο σπίτι, αλλά δεν είχε θεωρηθεί σημαντικός παράγοντας στην υπόθεση.

Ωστόσο, με την αποκάλυψη πως και ο σύζυγος της Murphy πέθανε από πνευμονία, οι έρευνες άρχισαν να επικεντρώνονται στο σπίτι και στις συνθηκες που ζούσε το ζευγάρι. Με αποτέλεσμα, η ύπαρξη μούχλας θεωρείται ένας από του σημαντικότερους παράγοντες επιδείνωσης της υγείας τους.

Read More

And More