BEST DRESSED: Τι φόρεσαν οι celebrities αυτήν την εβδομάδα;

Aυτή η εβδομάδα είχε μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον καθώς το φεστιβάλ Καννών βρισκόταν σε εξέλιξη και είδαμε πολλές επώνυμες με δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Όμως το στιλ κυκλοφόρησε κι αλλού… Οι ενδυματολογικές επιτυχίες των star δεν περιορίστηκαν στη γαλλική ριβιέρα. Τις παρακολουθήσαμε λοιπόν και σου συγκεντρώνουμε τις καλύτερες.

///
Eίδαμε τη Jessica Szohr με τοπ Toga Archives, εμπριμέ παντελόνι Zara και γόβες Topshop.
Η Kate Beckinsale φόρεσε λευκό t-shirt Kain Label, παντελόνι με prints Diane Von Furstenberg, Casadei γόβες και τσάντα Chanel.
Η Gwen Stefani φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη με το εμπριμέ παντελόνι Zara που το συνδύασε με μαύρο, αμάνικο t-shirt και κίτρινα ankle boots από τη συλλογή που σχεδιάζει η ίδια, L.A.M.B.


Λατρέψαμε το look της Rihanna με την πολύχρωμη Balmain μπλούζα της, την επίσης Balmain φούστα στο χρώμα της μέντας και τις μπέζ γόβες της.
Είδαμε τη Rosie Huntington στη Γαλλία για το φεστιβάλ Καννών με blazer Mary Katranzou, jeans
AG Adriano Goldschmied, καπέλο Maison Michel και Viktor & Rolf τσάντα και τη βρήκαμε πολύ κομψή.
Η Alessandra Ambrosio εμφανίστηκε με φόρεμα Ella Moss και ankle boots Rag& Bone.


H Amanda Seyfried επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με prints, Preen και Givenchy ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ η Zoe Saldana διάλεξε ένα chic σύνολο Jason Wu.
H Willa Holland εμφανίστηκε στο πάρτι για την καινούρια συλλογή Versus Versace στη Νέα Υόρκη, με Versus Versace φόρεμα, clutch και πέδιλα.


Η Heidi Klum φόρεσε μια λευκή τουαλέτα Versace στο φεστιβάλ Καννών και μας άρεσε πολύ, ενώ η Karolina Kurkova μια μαύρη Roberto Cavalli.
Eξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Lily Donaldson με το Emilio Pucci φόρεμά της.


Στο πάρτυ του Mad λίγο πριν τα βραβεία που συμπληρώνουν φέτος 10 χρόνια συναντήσαμε πολλές ωραίες παρουσίες. Ξεχωρίσαμε όμως την Demy με την broderie φούστα της που τη συνδύασε με ένα λευκό φανελάκι και nude γόβες, την Άννα Πρέλεβιτς που επέλεξε cropped pants με prints, ένα απλο τοπ και λευκές peep toes και την Ελένη Φουρέιρα με την ψηλόμεση κοραλλί παντελόνα Konstantinos Melis by Laskos που τη συνδύασε με τοπ Η&Μ, κολιέ και βραχιόλια Katerina Psoma και τσάντα φάκελο Nine West.

Read More

And More