Η διεθνής συνεργασία της Shaya και του Bo με την σέξι Dawn Richard!

Η sexy Dawn Richard ήρθε στην Ελλάδα. Ο λόγος είναι η νέα συνεργασία της με τον Bo και την Shaya. Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετέχει στην διασκευή της γνωστής επιτυχίας του Γιώργου Αλκαίου “Τι – τι”. Η ίδια έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και μια από αυτές είναι το “Coming Home feat Skylar Grey”, το οποίο έχει χιλιάδες views στο διαδίκτυο.

Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip του κομματιού που έγιναν πριν από λίγες μέρες και σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια. Εκτός από τους τραγουδιστές συμμετείχαν και τα μοντέλα Γιάννης Σπαλιάρας, Ζώης Σημαντήρας και Άρτεμις Αστεριάδη.

Η Dawn Richard απόλαυσε τις ομορφιές της Αθήνας αλλά και την νυχτερινή ζωή της πόλης αφού βρέθηκε μαζί με τους συντελεστές του clip να διασκεδάζει στον Πάνο Κιάμο. Η ίδια μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από την διαμονή της στη χώρα μας στον λογαριασμό της στο instagram που έχει περίπου 257.000 followers.

Δες backstage φωτογραφίες!


Η Dawn Richard με τον Bo


Ο Ζώης Σημαντήρας και ο Γιάννης Σπαλιάρας με καλοκαιρινό mood


Η Άρτεμις Αστεριάδη


Η στιγμή που η Shaya τραβάει την selfie με τους συνεργάτες της


Ιδού τι τράβηξε!


Οι τελευταίες λεπτομέρειες στο look

Στην βραδινή τους εξόρμηση στα μπουζούκια ήταν μαζί τους οι Vegas καθώς και ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Διονύσης Πυρομάλης.


Η Shaya φόρεσε κοσμήματα του κολλητού της φίλου, Διονύση Πυρομάλη και στο video clip


Το ίδιο και η Dawn Richard

Read More

And More