Οι διακοπές της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα αποφάσισε να περάσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες για τη φετινή σεζόν στο Άνοδος stage που θα βρίσκεται το χειμώνα.

Η λαμπερή τραγουδίστρια έκανε τις βουτιές της στην πισίνα του ξενοδοχείου “Makedonia Palace” παρέα με την φίλη της και εμπορική διευθύντρια του Ant1 97,5 radio, Ζιζή Συμεωνίδου. Οι δυο γυναίκες έκαναν ηλιοθεραπεία και συζητούσαν στις ξαπλώστρες του ξενοδοχείου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!”, την επόμενη μέρα, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε βόλτα στα μαγαζιά μαζί με την κόρη της Χριστιάνα και τη φίλη της Ζιζή και κάθισαν για φαγητό σε εστιατόριο της Νέας Κρήνης.
Να αναφέρουμε, ακόμη, πως την περασμένη Πέμπτη, η Νατάσα με την Ζιζή πήγαν να διασκεδάσουν στο κέντρο “Όραμα”, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός καλλιτέχνης κάλεσε την Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή και ερμήνευσαν μαζί μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Το κοινό, όμως, τους αποθέωσε, όταν είπαν το ντουέτο “Έναν φίλο να βρω”, που ακούγεται τον τελευταίο καιρό στο ραδιόφωνο.
Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της Νατάσας Θεοδωρίδου στη Θεσσαλονίκη:


Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την φίλη της Ζιζή Συμεωνίδου!


Βόλτα στα μαγαζία με την κόρη της!


Στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη!

Read More

And More