Αποκλειστικό: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο πρόσωπο που μόλις έκλεισε για το “Just”!

Τι κι αν το τρέιλερ για το “Just the two of us” γυρίστηκε ήδη; Τι κι αν έχει ξεκινήσει να παίζεται στους δέκτες μας προκειμένου να διαφημίσει την πολυσυζητημένη επιστροφή του γνωστού σόου και να μας συστήσει τα νέα πρόσωπα που αυτό το χειμώνα θα… πουν κι ένα τραγούδι;

Οι Megaλικοί εξακολουθούν να βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλά και διάφορα πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ και να κλείνουν νέες συνεργασίες, μιας και οι εκρεμμότητες που υπάρχουν σε σχέση με το στήσιμο του “Just” είναι ακόμα αρκετές κι ας βρισκόμαστε ουσιαστικά μία ανάσα πριν την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού το σόου υποτίθεται πως θ ΄ανοίξει αυλαία την επόμενη Τετάρτη 26 του μήνα και ακόμα υπάρχουν κενά και σε σχέση με τους παίκτες και φυσικά και με την κριτική επιτροπή, όπου εκεί άβυσσος η ψυχή των τηλε-ανθρώπων του Mega. Τι σκέφτονται, τι θέλουν να πετύχουν, τι σχεδιάζουν ο Θεός και η ψυχή τους. Μόνο η παρουσία του Γιώργου Θεοφάνους είναι σίγουρη κι από εκεί και πέρα το χάος!

Για να γυρίσουμε ,όμως, στην αποκλειστική πληροφορία που μόλις “τσιμπήσαμε” και σας μεταφέρουμε, πριν από λίγη ώρα ακόμα ένα νέο πρόσωπο έδωσε τα χέρια με το Mega και θα βρίσκεται κι αυτό στο “Just” και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Ελενα Τσαγκρινού, την νέα και ωραία ερμηνεύτρια των “Otherview” !

Η Έλενα Τσαγκρινού επιλέχθηκε από τους Otherview τον Ιούνιο του 2013, έπειτα από διαγωνισμό σε συνεργασία με το MTV Greece. Το 2009, όταν πήγαινε μόλις Γ’ Γυμνασίου, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Το 2013, έπειτα από την αποχώρηση της Κρυσταλλίας, επέστρεψε φανερά βελτιωμένη και ξεχώρησε ανάμεσα σε περισσότερες από 200 κοπέλες, και έτσι επιλέχθηκε ως μέλος των Otherview.

Read More

And More