Η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη! Δες βίντεο και φωτογραφίες

Στους ρυθμούς του Αντώνη Ρέμου χόρεψε χθες το βράδυ η Θεσσαλονίκη, με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσηκώνει το κοινό και να προσφέρει κέφι και διασκέδαση, τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες. Το TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Με τη χθεσινή πρεμιέρα του στο “Politia Live Clubbing”, o Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων που θα κάνει στη Θεσσαλονίκη για τους θαυμαστές του και τους λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού. Παρότι είχαν υπάρξει αρχικά κάποια εμπόδια, που ήθελαν τον τραγουδιστή να αναβάλλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν από τους οπαδούς του Ηρακλή, τελικά όλα πήγαν καλά.
Ο Αντώνης με κέφι και ζωντάνια, πιο ανανεωμένος από ποτέ ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και χειροκροτήθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού. Τα λουλούδια που πετούσαν στον καλλιτέχνη δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και όλοι φάνηκαν να διασκεδάζουν πολύ. Φυσικά από την πρεμιέρα δεν μπορούσε να λείπει η Υβόννη Μπόζνιακ μαζί με τους φίλους τού Αντώνη, Κώστα Πηλαδάκη και τη σύζυγό του Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρέθηκαν στο “Politia Live Clubbing” ήταν και ο γνωστός παρουσιαστής και φίλος του τραγουδιστή, Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια.
Το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά ακούραστος και να αποθεώνεται από το κοινό.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στο “Politia Live Clubbing”:


Το “Politia Live Clubbing” στη Θεσσαλονίκη!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια!


Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε στη σκηνή!


Τα λουλούδια πέφτουν βροχή!

Δες το βίντεο με την Υβόννη Μπόζνιακ να θαυμάζει τον Αντώνη. Μαζί της ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο σύζυγός της Κώστας Πηλαδάκης.

Εβίτα Τσιλοχρήστου, Νατάσσα Στρόβιλα

Βίντεο: Τάσος Λεοντιάδης

Read More

And More