FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη από μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του TLife! Είμαι 18 χρονών και πρόσφατα αγόρασα μια καμπαρντίνα σε ροζ παλ απόχρωση και μου αρέσει πάρα πολύ. Σκέφτηκα να την συνδυάσω για μια βάπτιση που έχω με ασπρόμαυρο φόρεμα και μαύρα πέδιλα.Τι αξεσουάρ θα μπορούσα να βάλω και τι άλλους συνδυασμούς θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην μείνει στην ντουλάπα;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…!

Απάντηση
Φίλη μας για την βάφτιση μας βρίσκεις σύμφωνες με το ασπρόμαυρο φόρεμα αλλά όχι με μαύρα πέδιλα, καλύτερα λευκές γόβες ή πέδιλα γιατί το μαύρο παπούτσι θα κάνει το σύνολο ”χειμερινό”. Για αξεσουάρ θα σου λέγαμε να παίξεις με ένα ωραίο κολιέ σε ένα ωραίο pastel χρώμα όπως κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο και μία ωραία chain bag σε λευκό χρώμα. Δεν υπάρχει λόγος να μείνει στην ντουλάπα η καμπαρντίνα σου, σου στέλνουμε και παρακάτω μερικές φωτό για να εμπνευστείς. Γενικά μας αρέσει με χαλαρά jeans ή παντελόνια και τοπ μονόχρωμα ή με ρίγες ενώ σε παπούτσια ψηφίζουμε sneakers. Tέλος με girly φορέματα και flat shoes θα δείχνει πολυ ωραία επίσης.

Ερώτηση
Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Έχω να πάω σε μια βάφτιση και θα βάλω μια στράπλες ολόσωμη φόρμα μαύρη, μαύρες πλατφόρμες και λευκό μπολερό-σακάκι. Να κρατήσω μαύρο τσαντάκι; Να βάλω ζώνη και αν ναι σε τι χρώμα; Μπορώ να το συνδυάσω με σκουλαρίκια και βραχιόλι σε ροζ χρυσό; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να αντικαταστήσεις το μπολερό με ένα ωραίο κιμονό ( θα βρεις παντού φέτος σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες, αλλά και πολύ σύντομα στο Tshopping του Tlife). Nα βάλεις πολλά χρυσά αξεσουάρ όπως κολιέ και βραχιόλια για να δώσεις ένα ύφος πιο asian στο look σου, μην βάλεις ζώνη και μπορείς να κρατήσεις και το μάυρο σου τσαντάκι.

/
Ερώτηση
Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες συμβουλές σας και γενικά για το καταπληκτικό site σας που έχει γίνει πρώτο στην προτίμηση της καρδιά μας…..
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής, το καλοκαίρι θα γίνω κουμπάρα και θα βάλω ένα φλοράλ φορεμα όπου η βάση του είναι το λευκό χρώμα με μπλέ, κόκκινα λουλούδια και πράσινες παγετούλες στην μέση..Θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια να το συνδυάσω καθώς και με τι αξεσουάρ.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων….

Απάντηση
Μαρίνα δεν μας λες καθόλου το που γίνεται ο γάμος, πολυ βασικό για την επιλογή του παπουτσιού. Αν είναι σε κάποιο νησί για παράδειγμα, τότε πρέπει να φορέσεις μόνο πλατφόρμες σε λευκό χρώμα ή σανδάλια αν νιώθεις πιο άνετα, ενώ αν ο γάμος γίνεται σε κάποιο χώρο στην πόλη μπορείς να επιλέξεις και ένα ζευγάρι λεπτά sexy πέδιλα σε ένα χρώμα από τα βασικά του print π.χ. κόκκινο ή πράσινο. Στα υπόλοιπα αξεσουάρ σίγουρα δεν θα βάλεις καποιο κολιέ αλλα ίσως ενα ζευγάρι boho σκουλαρίκια.


Σκουλαρίκια σε ασημί απόχρωση με κόκκινα φουντάκια 46,74 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Τέλος Μαΐου παντρεύεται μια φίλη. Έχω αυτό το φόρεμα με τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω; (Κυρίως με τι χρώματα πάει) σκεφτόμουν σε έντονο χρώμα. Ευχαριστώ!

/

Απάντηση

Πολύ ωραίο φόρεμα, μπράβο για την επιλογή σου! Λοιπόν σου στέλνουμε 3 προτάσεις για να δεις και να διαλέξεις. Μας αρέσει πολύ με ένα πέδιλο σε έντονο χρώμα σίγουρα, αλλά όχι υπερβολικά γιατί έχει και ένα retro ύφος το φόρεμα και δεν θέλει πολύ ένταση στο παπούτσι. Μας αρέσει επίσης με κάποιο πέδιλό ή και γόβα με floral prints αλλά και με sexy snakeskin sandals για έναν ανατρεπτικό συνδυασμό.

///

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια για την στήλη σας. Χρειάζομαι και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας, τέλος Ιουνίου γίνομαι κουμπάρα και αγόρασα το φόρεμα που σας επισυνάπτω στην φωτογραφία, το οποίο ειναι maxi κιμονό με ασημί μοτίφ (διευκρινίζω το ασημί, διότι στην φωτογραφία φαίνεται σαν χρυσό), θέλω να μου πείτε αν είναι κατάλληλο για την περίσταση, γιατί εχω κάποιους ενδοιασμούς και αν ναι με τι παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω, τσάντα κοσμήματα και κάποιες ακόμα ιδέες για τα μαλλιά (έχω μακριά καστανά μαλλιά στο ύψος του στήθους, αλλά αν χρειαστεί θα βάλω και κάποια τρέσα). Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

/

Απάντηση
Φίλη μας για το φόρεμα αυτό θα σου προτείναμε να κινηθείς σε minimal συνδυασμούς- δηλαδή ένα ζευγάρι λεπτά ασημένια πέδιλα και ένα clutch μικρό σε silver απόχρωση ενω σε αξεσουάρ δεν μπορείς να προσθέσεις κάτι γιατι είναι ήδη το ύφος του αρκετά εντυπωσιακό, οπότε κράτα ήπιους τους τόνους. Για τα μαλλιά σε καμία περίπτωση μην βάλεις τρέσες αλλά κάτι πιο minimal-όλα ίσια αν θες κάτω ή πιασμένα σε ένα sexy ponytail.

Ερώτηση
Γεια σας με λ;eνε Σταυρούλα και έχω αγοράσει ένα κόκκινο φόρεμα ρομαντικού στιλ μπαλούν μεχρι το γόνατο με ανοιχτή πολύ την πλάτη και ένα μεγάλο φιόγκο στο τελείωμα ίδιου χρώματος. Τι παπούτσια πιστεύετε οτι ταιριάζουν; Ευχαριστώ πολύ…

Απάντηση
Με αυτό το φόρεμα που έχει ρομαντικό ύφος, κόκκινο χρώμα και μπαλούν γραμμή (δεν ειναι και λίγα) θα μας άρεσε ενα ρετρό girly παπούτσι – ιδανικά mary janes σου στέλνουμε και φωτό, αν βρεις σε χρώμα προτιμησέ το από τις μαύρες που ειναι πιο ευκολοφόρετες αλλα όχι πολύ καλοκαιρινές π.χ. λευκές ή ασημένιες.

/

Read More

And More