Δωρεάν εξέταση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού!

Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε συχνά γύρω μας, είτε σε φιλικό είτε στο οικογενενειακό μας περιβάλλον. Σύμφωανα με τα στατιστικά στοιχεία μία στις δέκα Ευρωπαίες πάσχει από το συγκεκριμένο είδος καρκίνου και είναι κάτι που μπορούμε να τον πολεμήσουμε με την έγκαιρη διάγνωση και την σωστή ενημέρωση.

Για το λόγο αυτό, η εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους” με τη συμβολή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Αττικό Μετρό Εταιρία- Λειτουργίας Α.Μ.Ε.Λ Α.Ε θα υλοποιήσει το μεγαλύτερο “Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης” στην διάρκεια της 9χρονης δράσης της, με σκοπό την σωστή ενημέρωση όσων γυναικών ενδιαφερθούν.

Πολλές είναι οι επώνυμες κυρίες που έχουν μπει στη μάχη της ενημέρωσης για τον καρκίνο και προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή και των υπόλοιπων γυναικών. Πρόσφατα η Κάτια Δανδουλάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Ναυπλιώτου και η Ήβη Αδάμου φωτογραφήθηκαν με τα ροζ βραχιολάκια του Δούκα Χατζηδούκα για καλό σκοπό. Στην μάχη της εκστρατείας είναι και το μοντέλο Βίκυ Καγιά που αποτέλεσε το πρόσωπο της περσινής διαφημιστικής καμπάνιας.

Αν θες να μάθεις περισσότερα και να κάνεις δωρεάν εξέταση, πήγαινε στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα του Σταθμού Μετρό στο Σύνταγμα, από τις 8.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ όπου εξειδικευμένοι ιατροί από το νοσοκομείο Μεταξά, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα εξετάσουν όσες προσέλθουν, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά.

Read More

And More