Ευγενία Μανωλίδου: Μπήκε στο μαιευτήριο!

Στο μαιευτήριο μπήκε σήμερα το πρωί η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια και μουσικός και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζονται να υποδεχτούν από ώρα σε ώρα το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, σήμερα το πρωί η Ευγενία μπήκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Μαρούσι συνοδευόμενη από τον συζυγό της και Υπουργό Υγείας Άδωνι, για να γεννήσει. Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, όλα είναι έτοιμα και η Ευγενία μπήκε στην τελική ευθεία για τον τοκετό.

Η γνωστή μαέστρος, που έχει ακόμη τρία παιδιά, τον 17χρονο Αλέξανδρο και την 16χρονη Θεοδώρα, από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη, αλλά και τον 7χρονο Περσέα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, βρισκόταν τις τελευταίες μέρες σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του τέταρτου μωρού της, που θα είναι αγοράκι! (Δες εδώ φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα)



Η ίδια μάλιστα, πέρασε μια ήρεμη εγκυμοσύνη και μέχρι και τους τελευταίους μήνες συνέχισε κανονικά το καθημερινό της πρόγραμμά. Εξάλλου, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να δουλεύει και να δημιουργεί μέχρι να γεννήσει, όπως και έκανε.

/

Read More

And More