Πώς θα βρω το σωστό μέγεθος για το τζιν μου;

Το δοκιμάζεις, το κοιτάζεις στο δοκιμαστήριο, σου αρέσει, το αγοράζεις και μόλις ετοιμάζεσαι να το φορέσεις για να βγεις… όλα δείχνουν διαφορετικά.

Η αγορά ενός τζιν, αν και είναι από τις πιο συνηθισμένες είναι και από τις δυσκολότερες. Πρέπει να βρεις τη σωστή εφαρμογή και κυρίως το σωστό νούμερο.

Μην διστάσεις να δοκιμάσεις ακόμα και δύο και τρία νούμερα από το σχέδιο που σου αρέσει…

Ακολούθησε τα επαγγελματικά μας tips και θα δεις ότι το να βρεις το σωστό μέγεθος στα τζιν δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο!

1. Όλα τα παντελόνια τζιν χαλαρώνουν και μεγαλώνουν όταν φορεθούν. Ακόμα και τα baggy ανοίγουν και μάλιστα ανοίγουν περισσότερο από τα στενά παντελόνια. Υπολόγισε αυτή την παράμετρο σε κάθε σου αγορά!

2. Μέτρησε σωστά τις διαστάσεις σου! Χρησιμοποίησε μια μεζούρα και προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου! Στη συνέχεια πρέπει να συγκρίνεις τα μεγέθη σου με τα νούμερα κάθε εταιρίας! Μην ξεχνάς ότι από μάρκα σε μάρκα τα μεγέθη ποικίλουν.

3. Σκέψου την εφαρμογή που θέλεις να έχει το παντελόνι σου! Θέλεις να είναι στενά και να αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου διαγράφοντας κάθε λεπτομέρεια ή προτιμάς να είναι πιο φαρδύ για να είσαι άνετη; Πρέπει να ξέρεις ότι τα φαρδιά παντελόνια προσθέτουν περισσότερο! Ανάλογα με την εφαρμογή που προτιμάς να έχει το παντελόνι μπορείς να το αγοράσεις ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο!
Αν επιλέξεις στενό τζιν πρόσεχε να εφαρμόζει σωστά και να μην σε πιέζει σε διάφορα σημεία -δημιουργώντας αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

4. Η μονάδα μέτρησης του μεγέθους στα τζιν είναι οι ίντσες. Πάρε μια μεζούρα και μέτρησε τη μέση σου! Μην δεις όμως τα εκατοστά αλλά τις ίντσες (οι περισσότερες μεζούρες έχουν και τις δύο μονάδες μέτρηση, εκατοστά και ίντσες). Ο αριθμός που θα δεις είναι το νούμερο σου. Εάν η μεζούρα λέει 28, φοράς νούμερο 28.

5. Πριν φορέσεις έξω το παντελόνι σου θα πρέπει να το πας σε μοδίστρα για να κόψεις το extra ύφασμα που περισσεύει! Για να υπολογίσεις το ιδανικό μήκος φόρεσε το καινούριο σου παντελόνι με ψηλοτάκουνα για τις βραδινές εμφανίσεις και με φλατ για τις πιο casual στιγμές.


Read More

And More