Kim Kardashian- Kanye West: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους. Παντρεύτηκαν δίπλα σε ένα πιάνο!

Kim και Kanye παντρεύτηκαν μπροστά σε 600 καλεσμένους και με ηχηρές… απουσίες σε ένα γάμο που συζητήθηκε πολύ! Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από το γάμο τους είναι εδώ!


Οι,,, ανεπίσημες φωτογραφίες από το γάμο της χρονιάς δείχνουν την Kim δίπλα σε ένα λευκό πιάνο με το νυφικό της και μπροστά στον τεράστιο τοίχο που στήθηκε από παιώνιες και τριαντάφυλλα, δώρο του γαμπρού στη νύφη.

Από τους 600 καλεσμένους που παραβρέθηκαν στο Fort Belvedere έλειπαν ηχηρά ονόματα όπως η Beyonce με το σύζυγό της Jay Z καθώς και ο αδελφός της νύφης Rob. Παράνυφες ήταν οι αδελφές της Kim, Kourtney, Khloe, Kendall και Kylie που φορούσαν λευκά. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός επέλεξαν νυφικό και γαμπριάτικο κοστούμι αντίστοιχα του οίκου Givenchy. Στον ίδιο οίκο ράφτηκε και το φόρεμα που φορούσε η μικρή North.


Εν τω μεταξύ δόθηκαν στη δημοσιότητα πανοραμικές φωτογραφίες από το χώρο που έγινε το μυστήριο κατά τη διάρκεια των εργασιών για το στήσιμό του.


Όπως φαίνεται μπροστά από το κάστρο του 16ου αιώνα στήθηκε ένας λευκός διάδρομος και δύο τοίχοι σε σχήμα V για τις ανάγκες του γάμου.

Read More

And More