Λάμπης Λιβιεράτος: Αφήνει πίσω τα προβλήματα υγείας του και συμμετέχει σε μια φιλόδοξη θεατρική παράσταση

Το δίδυμο Μιχάλης Ρέππας- Θανάσης Παπαθανασίου αυτή την περίοδο προετοιμάζουν μια ιδιαίτερα φιλόδοξη παράσταση που αναμένεται να γινει η έκπληξη του ερχόμενου χειμώνα: την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού που θα μεταφερθεί στη σκηνή του θεάτρου Βέμπο. Οι λαικές φωνές που που χάραξαν την ιστορία του ρεμπέτικου τραγουδιού-από τον Τσιτσάνη μέχρι τον Καζαντζίδη και τον Βαμβακάρη, θα ξαναζωντανέψουν επί σκηνής μέσα από εκφραστικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία του από το 1930 έως το 1960.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πρώτο θεμα, μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το καστ των ηθοποιών και των ερμηνευτών που θα πλαισιώνουν τον θίασο. Ο Λάμπης Λιβιεράτος μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει για να συμμετέχει ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο ίδιος θα βρεθεί στον διπλό ρόλο του τραγουδιστή και του ηθοποιού. Άλλο ένα όνομα με ενδιαφέρον στο καστ είναι αυτό του Στέλιου Διονυσίου.

Στα καλλιτεχνικά δρώμενα επιστρέφει κι η Κατερίνα Κούκα ενώ μαζί τους θα ειναι και η Σοφία Βόσσου που μετά τη συμμετοχή τη στο “Your Face Sound Famiiar” ετοιμάζεται να συμμετάσχει στην παράσταση της χρονιάς.

Εκτός όμως από τους γνωστούς ερμηνευτές, από το καστ δε θα λείψουν και αρκετοί ηθοποιοί με την Εβελίνα Παπούλια και τον Ορέστη Τζιόβα ανάμεσα τους.

Read More

And More