Σοφία: “Μια μέρα άκουσα να λένε ότι θα αρραβωνιαστεί!”

Γνώρισα ένα παιδί στο εργοστάσιο. Ήταν επιστάτης. Του είπα ότι μου αρέσει πολύ και ξέρω ότι ποτέ δεν θα προέκυπτε κάτι μεταξύ μας. Αυτός χαμογέλασε και μου ειπε κάποια άλλη φορά.

Με κοιτούσε συχνά στη δουλειά, αλλά κίνηση δεν έκανε. Μια μέρα άκουσα να λένε ότι σκοπεύει να αρραβωνιαστεί!

Μέχρι και την τελευταία μέρα με κοιτούσε. Φαινόταν σαν να ήθελε να μου μιλήσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Κι έτσι τελείωσε η δουλειά.

Μια μέρα έμαθα ότι μια κοπέλα του είπε: “Είσαι πολύ όμορφος” κι εκείνος χαμογέλασε. Τον ρώτησε η συγχωριανή μου γιατί δεν λες κάτι στην κοπέλα κι εκείνος είπε: “τι να της πω, αφού θα αρραβωνιαστώ”…

Συγνώμη, κάτι που ξέχασα να πω… Όταν δούλευα στο εργοστάσιο και ήξερε ότι μου αρέσει, εκτός του ότι με κοιτούσε, μου έπιασε μια φορά και τη μέση μου για να περάσει. Τυχαία ήταν όλα αυτά;

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΕΝΤΕΛΩΣ!

  2. Και γω συμφωνώ ότι ήταν τυχαίο, κολακεύτηκε και σου χαμογελούσε, το πιο ευγενικό που μπορείς να κάνεις όταν μια κοπέλα εκφράζει πως νιώθει για σένα!

  3. μα ποσο εισαι?13?
    ηταν κατι συνηθισμενο σιγα τ αυγα δηλαδη σε κοιταξε και τι εγινε.
    αν ειναι να παιρνεις στα σοβαρα καθε φορα που σε κοιταζει καποιος αστα βραστα

  4. Συμφωνώ με τα κορίτσια από κάτω… Και μάλιστα αφού θα αρραβωνιαστεί καλύτερα να προσπαθήσεις να τον βγάλεις από το μυαλό σου…

  5. οπως προανεφεραν οι προηγουμενες ειναι κατι συνηθησμενο .εσυ ομως μπορει να το ενιωσεςδιαφορετικα και να το μεγενθυνες στο μυαλο σου ιδιαιτερα αν σου αρεσε πολυ .δεν εισαι η πρωτη .μην σκας !

  6. 22 ειμαι αθηνα και αυτος 31

  7. να βρεις εναν ελευθερο και οχι καποιον που ειναι δεσμευμενος.. μην κολλας με καποιον που ειναι αρραβωνιασμενος γιατι χανεις αδικα το χρονο σου.. τοσοι αντρες κυκλοφορουν εξω και μαλιστα ελευθεροι.. βγες εξω να βρεις αυτον που σου ταιριαζει!!! καλη τυχη!!!

  8. ελεοςςςς….
    βασικα συγνωμη κιολας αλλα σε βρισκω υπερβολικη…
    αν ησουν 15 χρονων θα το καταλαβαινα…αλλα βρε κοπελια μεγαλη κοπελα εισαι…συνελθε καλυτερα και ψαξε να βρεις καποιον ελευθερο που θα ναι ολος δικος σου…και οντως θα ενδιαφερεται για σενα….καλη τυχη!!!

  9. Και εγω θα συμφωνησω με τις προηγουμενες κοπελες.Απ’οτι φαινεται εσυ στο μυαλο σου μεγαλοποιησες καποια πραγματα λογω των συναισθηματων που τρεφεις γι’αυτον.Το οτι σου χαμογελασε δε λεει κατι ουτε φυσικα το πιασιμο απο τη μεση.Θα σε συμβουλευα να στραφεις αλλου ποσο μαλλον αφου εχει σχεση κ ετοιμαζεται να αρραβωνιαστει!

  10. giati emeis oi gunaikes ftiaxnoume senaria sto mualo mas??? dld den eprepe na se koitaei??? apagoreuetai? as ksupnhsoume oles gia na min pianomaste vlakes. to oti kapoios mas koitaei mas milaei mas xamogelaei den simainei oti mas goustarei kiolas thanasima. ntaksei mporei na mas thelei gia to eukolo alla oxi aparaitita oti mas thelei genikws….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More