Ιδέες για Sandwich! Το τέλειο, απαραίτητο σνακ με λιγότερες από 300 θερμίδες

Sanwich! Απόλαυση σε δύο ψωμάκια. Calories Excluded. Έχουν λιγότερες από 300 θερμίδες!

Ένα sandwich είναι πάντα μια γρήγορη, εύκολη και χορταστική επιλογή. To ιδανικό σνακ -που όλοι οι διατροφολόγοι λένε και ξαναλένε. Ετοίμασε ένα στο άψε σβήσε και πάρτο στη δουλειά. Φτιάξε ένα ελαφρύ γεύμα για το βράδυ. Δοκίμασε ένα με το στήθος κοτόπουλου που έμεινε από το μεσημέρι. Οι επιλογές είναι αμέτρητες…

Εκτός λοιπόν από το απλό τοστ τυρί-γαλοπούλα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για τη… “γέμιση”! Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα με το sandwitch που σου αρέσει και δες τι θα χρειαστείς για να το ετοιμάσεις.

Τι θα έλεγες για πικάντικη γεύση από τρυφερό φιλέτο χοιρινού και barbeque σος; Ένα χορταστικό γεύμα κλεισμένο μεταξύ δυο φρυγανισμένων ψωμιών για burger.

Μήπως να πάρεις το πρωινό σου μαζί στη δουλειά; Μια έξυπνη και πεντανόστιμη ιδέα. Λαχταριστό ψωμί τσιαπάτα με ομελέτα και τριμμένο τσένταρ.

Μην ανοίγεις λεξικό. Τα σμέουρα είναι ένα είδος βατόμουρου. Στα αγγλικά ονομάζεται raspberry και είναι ένα κατακόκκινο ζουμερό φρουτάκι. Με αυτό και με πεντανόστιμο βούτυρο αμυγδάλου θα έχεις ένα σνακ που όλοι θα ζηλεύουν!

Τόνος, άφθονα λαχανικά και φυσικά η σος την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ το συγκεκριμένο ψάρι. Η μαγιονέζα. Εμείς επιλέξαμε light, για να μην επιβαρύνουμε το sandwitch σου με περιττές θερμίδες.

Και επειδή μπορεί να ανήκεις σε εκείνες που νηστεύουν όλη τη Σαρακοστή το sandwitch αυτό είναι νηστίσιμο και πεντανόστιμο. Με πολύ μαρούλι και ψητά λαχανικά.

Read More

And More