Απειλούν τη ζωή γνωστού Έλληνα ηθοποιού!

Απειλές κατά της ζωής του δέχεται εδώ και καιρό ο δημοφιλής ηθοποιός Νίκος Ψαρράς. Ο ηθοποιός έχει χάσει τον ύπνο του από τότε που συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία με θέμα τη δράση μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που πολλοί εικάζουν ότι αφορά τη “17 Νοέμβρη”. Μάλιστα μερικά δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Ψαρρά να υποδύεται τον Δημήτρη Κουφοντίνα αν και ο ίδιος δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ.

Σε συνέντευξη του στον Flash 96 ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι εδώ και καιρό δέχεται στο Internet απειλητικά μηνύματα: “Μου είπε ο αδελφός μου ότι γράφουν “μην κάνεις αυτόν τον ρόλο, δεν αξίζει για λίγα λεφτά να χάσεις τη ζωή σου”.
Ο ίδιος είναι πολύ ανήσυχος και όπως είπε και στην εφημερίδα “Εσπρέσο” έχει χάσει πλέον τον ύπνο του. Μάλιστα είπε ότι αν κάποιος μπει στην σελίδα του στο Facebook θα καταλάβει ακριβώς τι εννοεί.
Αναζητώντας στο διαδίκτυο μπορεί όντως κάποιος να βρει τα μηνύματα που αφήνουν στον γνωστό ηθοποίο. “Αλήτες, ρουφιάνοι, σταρσιστερικοί”, “κανόνισε λακέ της εξουσίας, Νίκο Ψαρρά, να μας αναγκάσεις να επέμβουμε”, “την τύχη του σταθμάρχη θα έχεις Νίκο Ψαρρά, αν τολμήσεις να καπηλευτείς το όνομα του Μήτσου του Κουφοντίνα”, είναι μόλις μερικά από τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί.

Ακόμη και σήμερα που τα γυρίσματα της ταινίας έχουν διακοπεί λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο ηθοποιός εξακολουθεί να δέχεται μηνύματα.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της ”Espresso”, ο Νίκος Ψαρράς έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο του, ο οποίος όμως τον συμβούλεψε να μη δώσει συνέχεια. Παρ’ ότι η αρχική σκέψη ήταν να απευθυνθούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να αποκαλυφθούν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων, εν τούτοις, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, δεν επιθυμεί να ανοίξει πληγές. Μάλιστα ήδη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη ταινία.

Read More

And More