“Mega με μία” VS “Το πρωινό”: Σε απόσταση… αναπνοής η διαφορά τους!

Σε… ντέρμπι και μάλιστα σε ντέρμπι για γερά νεύρα εξελίσσεται η καθημερινή αναμέτρηση των δύο πρωινάδικων του Mega και του ΑΝΤ1, μιας και κανείς από τους πρωταγωνιστές τους δεν μπορούν να θεωρήσουν πως έχουν κάθε πρωί την νίκη και την πρωτιά στο… τσεπάκι τους!

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την στιγμή που το “Mega με μία” και “Το πρωινό” διασταύρωσαν τα ξίφη τους και ακόμα καμία εκπομπή από τις δύο δεν μπορεί να πει πως έχει καταφέρει να χτίσει και να αποκτήσει το δκό της, φανατικό κοινό το οποίο καθημερινά θα της χαρίζει μία νίκη στους πίνακες τηλεθέασης με… άνεση.

Ετσι, βλέποντας κανείς και σήμερα το ραβασάκι της Nielsen διαπιστώνει πως και η χθεσινή μέρα ήταν μία μέρα δύσκολης τηλεοπτικής μάχης, η οποία οριακά έβγαλε νικητή. Σε ότι έχει να κάνει με το σύνολο της τηλεθέασης οι δύο εκπομπές βρέθηκαν οριακά με τον νικητή να αισθάνεται την ανάσα του αντιπάλου του ακριβώς πίσω του.

Αποτέλεσμα; Το “Mega με μία” κατάφερε να πάρει την πρωτιά με 26,9% στο σύνολο, ενώ “Το Πρωινό” ακολοούθησε με 26,1% στο σύνολο. Βέβαια, η διαφορά των δύο εκπομπών ήταν σαφέστατα μεγαλύτερη στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, όπου εκεί είδαμε τον Μάρκο Σεφερλή να ηγείται με άνεση στην κούρσα της τηλεθέασης κερδίζοντας ένα ωραιότατο 32,0%, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έμειναν αρκετά πιο πίσω φτάνοντας το 23,1%.

Read More

And More