Τι γυρεύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Θεσσαλονίκη; Σε ποιους ρίχνει τα βέλη της;

Τι γυρεύει όχι η αλεπού στο παζάρι, αλλά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Θεσσαλονίκη; Και μάλιστα; Οχι με… καλοκαιρινή διάθεση; Με άλλα λόγια; Τα ίχνη της εκκολαπτόμενης παρουσιάστριας του Alpha εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη και όχι δεν είχαν καθόλου, μα καθόλου καλοκαιρινό… στυλ!

Η νεόκοπη tv-persona της Κάντζας βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Θεσσαλονίκη όπου και πραγματοποίησε σειρά επαφών και συνεντεύξεων με γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου-μπιζ και όχι μόνο που δεν αλλάζουν την Θεσσαλονίκη τους με τίποτα, τις οποίες συνεντεύξεις εννοείται πως θα τις δούμε να προβάλλονται από τον επόμενο μήνα με… δόξα και τιμή μέσα από την νέα της εκπομπή στον Alpha, όπου και επιτέλους θα έχει χριστεί… εντελώς, βασική παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα ,λοιπόν, βρέθηκε στην Βόρεια Ελλάδα, όπου και μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τους φοβερούς οικοδεσπότες της εκπομπής ,”World Party”, με τους οποίους έκανε συνέντευξη, μιας και ως γνωστόν η σούπερ εκπομπή τους θα συνεχιστεί και φέτος στο πρόγραμμα του Alpha.

Στην συνέχεια δε, αποφάσισε να πάρει το πιο… επιθετικό της στυλάκι και να αποδεχτεί την πρόταση-πρόκληση του Γιώργου Μαυρίδη και να παραβγούν σε έναν φοβερό αγώνα με βελάκια!

Μάλιστα, ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα social media, γράφοντας “καλά δεν τα πήγα Γιώργο Μαυρίδη”;


Read More

And More