Δύσκολες στιγμές για τον Η. Μαμαλάκη μετά τον χαμό της συζύγου του.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης έχασε το στηριγμά του, την σύζυγό του Στέλλα. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει πως δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Τώρα όμως αναγκάζεται να το κάνει. Ο Ηλίας χειρίστηκε την ασθένεια της συζύγου του με μεγάλη διακριτικότητα, κρατώντας τα ΜΜΕ μακριά.

”Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, έχοντας όμως πάντα δίπλα της τον Ηλία. Την εποχή που εγχειρίστηκε για άλλη μία φορά, τους πρώτους μήνες του 2010 και νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο, δεν έφυγε κανένα βράδυ από το πλευρό της. Όλη την ημέρα ήταν μαζί της και προσπαθούσε να της απαλύνει τον πόνο και να της φτιάξει την διάθεση. Στάθηκε με αξιοπρέπεια στο πλευρό της διαφυλάσσοντας την προσωπική τους ζωή”, δηλώνει εργαζόμενος του νοσοκομείου στο περιοδικό People.

Η Στέλλα πάντα συμβούλευε τον Ηλία για κάθε του βήμα. Ήταν μία πολυ δυναμική γυναίκα. Σε κάθε του επαγγελματικό βήμα ήταν δίπλα του. ”Δεν θα ξεχάσω ποτέ το 2002, που ενώ είχε πρόσφατα υποβληθεί σε άλλη μια εγχείρηση, παρέβλεψε τους πόνους και ταξίδεψε μαζί του στη Γαλλία προκειμένου εκείνος να παραλάβει ένα βραβείο”,αποκαλύπτει άτομο που γνωρίζει τον Ηλία καλά.

Read More

And More