Το σπίτι του Charlie Sheen;

Ο γνωστός ηθοποιός Charlie Sheen αγοράσε πέρισυ ένα σπίτι στο Beverly Hills αξίας 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έπαυλη του ηθοποιού χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια αλλά ταυτόχρονα και απλότητα.


H απλότητα, αλλά και η επιβλητική κομψότητα του λευκού… Η πισίνα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και οι φουτουριστικού design ξαπλώστρες στην κυριολεξία μέσα στο νερό.


Το καθιστικό σε γήινες αποχρώσεις με ξύλινες λεπτομέρειες να προσθέτουν την απαραίτητη ζεστασιά στη διακόσμηση. Μοναδικές χρωματιστές πινελιές τα μαξιλάρια του καναπέ και τα φυτά ζωντανεύουν την ουδετερότητα του χώρου.


Μinimal ύφος και λιττή πολυτέλεια και για τον επιτυχημένο ηθοποιό που στη διακόσμηση αποφεύγει τις υπερβολές…


Ψυχρός φωτισμός που δίνει στην κουζίνα μια πιο μοντέρνα ατμόσφαιρα….


Και το μπάνιο ακολουθεί τους ίδιους χρωματικούς ρυθμούς. Λευκό και καφέ σκούρο… για ένα κομψό αποτέλεσμα που δεν κουράζει το μάτι.


Ένα καθιστικό …στην κρεβατοκάμαρα! Κι ένα κρεβάτι με εντυπωσιακές “κολώνες” στις γωνίες του… Minimal with a twist!


Ένας πιο “φορτωμένος” χώρος με πίνακες και έργα τέχνης, ένα γυάλινο τραπέζι με επιβλητική βάση έρχεται να ισορροπήσει την αφαιρετική διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού.


Εξωτερική σκάλα μοντέρνου design οδηγεί σε ένα καθιστικό… όπου αίσθηση κάνει το εντυπωσιακό τραπέζι που είδαμε και στο εσωτερικό σαλόνι. Κατά τα άλλα η πολυτέλεια εξακολουθεί να εκφράζεται στην ποιοτική απλότητα.

Read More

And More