180DEGREES: Αγόρασε σε μια τιμή ο,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές του Πάσχα και κέρδισε ένα ταξίδι!

Πλησιάζουν οι διακοπές του Πάσχα! Ποιός δεν ανυπομονεί;

Ο καιρός βέβαια είναι ακόμα περίεργος… μία κρυώνεις, μία ζεσταίνεσαι με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοβάλεις στη βαλίτσα σου…

Σε κάθε εκδρομή το ίδιο πρόβλημα… τι να πάρεις μαζί σου;

Φέτος όμως σου βρήκαμε την τέλεια λύση! Η 180DEGREES σου δίνει 2 προσφορές που αγοράζοντας αυτή που προτιμάς αυτομάτως μπαίνεις και σε κλήρωση για μια δωροεπιταγή απο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο αξίας €300 την οποία θα μπορείς να εξαργυρώσεις για κάποια εκδρομή στην Ελλάδα! Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Απριλίου.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά…

Το πρώτο πακέτο προσφοράς ονομάζεται VALISE Complete Wardrobe και περιλαμβάνει πέντε προϊόντα που σου δίνουν αμέτρητες επιλογές για να δημιουργήσεις looks για κάθε περίσταση: 1. GIHA κάπα που φοριέται και ως jupe-culotte, 2. MARCE curduroy pants (κοτλέ μαύρο παντελόνι), 3. INA ασύμμετρο φόρεμα μαύρο, 4. ALICE nude printed ολομέταξο μαντήλι 90 χ 90 και 5. ΑLICE grey printed ολομέταξο μαντήλι 90χ90 (τα print των μαντηλιών είναι σχεδιασμένα απο την ίδια την σχεδιάστρια Μαρία Πραστάκου). Και το καλύτερο από όλα; Η αρχική τιμή όλων μαζί των προϊόντων είναι €647 και πουλιέται στα €199!

//

Kάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις κάθε σύνολο

Δες εδώ πιο αναλυτικές περιγραφές για τα outfits της προσφοράς και αγόρασε την εδώ!

Το δεύτερο πακέτο προσφοράς ονομάζεται DUFFLE BAG Complete Wardrobe και περιλαμβάνει πέντε προϊόντα: 1. LOUISE κόκκινο φόρεμα, 2. NADI shorts απο ματ δερματίνη, 3. NELLY cropped jacket μαύρο, 4 POPPY silk-twill 90×90 μαντήλι σε μπλε print και 5. POPPY silk-twill 90×90 ολομέταξο μαντήλι σε κόκκινο print (τα print είναι όλα σχεδιασμένα απο την Μαρία Πραστάκου).
Η αρχική τιμή όλων μαζί των προϊόντων είναι €528 και πουλιέται και πάλι στα €199!

Kάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις κάθε σύνολο

Δες εδώ πιο αναλυτικές περιγραφές για τα outfits της προσφοράς και αγόρασε την εδώ!

Read More

And More