Avant première για το νέο Audi Q3!

Η Kosmocar – Audi παρουσιάζει σε avant première το μικρότερο μέλος της οικογένειας Q της Audi, το οποίο αποτελεί την πρότασή της στην Compact SUV κατηγορία και συνδυάζει υποδειγματικά τις συμπαγείς διαστάσεις, τους άνετους εσωτερικούς χώρους και τη δυναμική συμπεριφορά με οικονομία, ευελιξία και ευαισθησία προς το περιβάλλον.
Το διάστημα 15 – 16 Ιουνίου 2011 στον πολυχώρο The Hub στην Πειραιώς (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα) οι λάτρεις, οι φίλοι και οι κάτοχοι αυτοκινήτων Audi θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά το νέο πολυτελές Q3, τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά του στην Ελληνική αγορά.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι:
Τετάρτη 15 Ιουνίου: 16:00 – 22:00
Πέμπτη 16 Ιουνίου: 10:00 – 22:00
Στη συνέχεια και μέχρι τις 30 Ιουνίου ένα αυτοκίνητο Audi Q3 θα βρίσκεται στις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων για επίδειξη σε δυνητικούς πελάτες.
Στην ηλεκτρονική σελίδα της Audi www.audi.gr κάτω από τον τίτλο “Audi Q3 Sneak Preview” και πατώντας το link Δείτε από κοντά το νέο AudiQ3, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο ανά την Ελλάδα όπου θα μπορούν να θαυμάσουν το πρωτοποριακό μοντέλο συμπληρώνοντας την αίτηση εγγραφής.
Επίσης στα πλαίσια ενίσχυσης του ενδιαφέροντος των πελατών ένα ειδικά σχεδιασμένο micro site βρίσκεται ήδη στον αέρα μέσω του οποίου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί προκειμένου να λαμβάνει νέα για το αυτοκίνητο καθώς επίσης και να ενημερώνεται για ότι νέο αναρτάται στο ειδικό κανάλι Audi Q3 Channel στο YouTube (www.youtube.com/user/audiq3).
Στο κανάλι αυτό δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να ενημερωθεί για το σχεδιασμό, την τεχνολογία, τη πρακτικότητα ακόμα και να διαμορφώσει το Audi Q3 σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις.

Read More

And More