Αποκλειστικό: Η Ζέτα στο Mega! Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Αίσιο τέλος είχε τελικά το θρίλερ των διαπραγματεύσεων της Ζέτας Μακρυπούλια και του Mega. Η αναμφισβήτητα περιζήτητη ηθοποιός και παρουσιάστρια κατάφερε να προσπεράσει τα προβλήματα που είχαν υπάρξει στις συζητήσεις της με τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού, λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων και τελικά είπε το Megaλο “ναι”.

Η Ζέτα γίνεται μόνιμη κάτοικος Mega αναμαβάνοντας την παρουσίαση του “Just the two of us”, αλλά και όχι μόνο! Η Ζέτα και το Mega υπέγραψαν ένα συμβόλαιο συνεργασίας με… βάθος χρόνου, μιας και οι Megaλικοί φρόντισαν να την δεσμεύσουν και για τα επόμενα τρία χρόνια. Κάτι το οποίο και αμανένεται από στιγμή σε στιγμή να επιβεβαιωθεί και με επίσημο δελτίο Τύπου!

Μάλιστα, όπως ήδη σας έχω ξανά γράψει μέσα απο αποκλειστικό μου ρεπορτάζ εδώ στο “TLIFE” , οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού έχουν από τώρα στα χέρια τους το βραδινό σόου που θέλουν να παρουσιάσει η Ζέτα του χρόνου, ενώ μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η βασανισμένη, καθημερινή, πρωινή τους ζώνη, όπου από Σεπτέμβρη θα δούμε πολλές αλλαγές.

Ενα από τα σενάρια που κυκλοφορούν έντονα, είναι πως οι Megaλικοί ίσως να θελήσουν να βάλουν κάθε πρωί την Ζέτα σε συνδυασμό με τον Νίκο Μουτσινά, τον οποίο σχεδιάζουν να πολιορκήσουν επίμονα από τον Alpha. Ιδωμεν…

Read More

And More