Της… Τρίτης έγινε στον Alpha, μιας και το “Τσαντίρι” σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης!

Κανονικά της… Τρίτης έγινε χθες το βράδυ στον Alpha, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι και πέρσι που το “Τσαντίρι” τραβούσε κουρελού κάθε Τρίτη βράδυ, με τον Λάκη Λαζόπουλο να παίρνει φόρα και να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.

Οπως ,λοιπόν, ήταν αναμενόμενο, η πολυσυζητημένη επιστροφή του “Τσαντιριού”, ήταν αυτή που κυριάρχησε χθες στους πίνακες τηλεθέασης, μιας και το “Τσαντίρι” ήταν η επιλογή που έκανε χθες η μεγαλύτερη μερίδα των τηλεθεατών. Ο Λάκης με αρκετό άγχος στην αρχή και με μία απίστευτη δυναμική στην συνέχεια, κατάφερε να καθηλώσει όλους τους Αλ Τσαντιριώτες και να τους προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Αποτέλεσμα; Το “Τσαντίρι” τα πήρε όλα κι έφυγε, φτάνοντας ποσοστό τηλεθέασης κατά μέσο όρο το 41,7%, ενώ στα ίδια ακριβώς επίπεδα κινήθηκε και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, όπου και άγγιξε το 40,5%, αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, τα “Κλεμμένα Ονειρα” άντεξαν στον μεγάλο ανταγωνισμό, καταφέρνοντας να κινηθούν στο σύνολο στο 31,8% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών στο 24,4%.

Εμ… τυφώνας Λάκης είναι αυτός, δεν είναι παίξε-γέλασε!!!

Read More

And More