5 νέοι τρόποι να φορέσεις το eyeliner!

Είναι το μεγάλο hit της σεζόν, όπως προταγωνίστησε σε πασαρέλες όπως Anna Sui και Cavalli (δες εδώ το beauty report). Πώς, όμως, θα το φορέσεις ώστε να αναδείξεις το βλέμμα σου στο έπακρο και να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, αν χρειαστεί; Συγκεντρώσαμε 5 από τα αγαπημένα μας looks για να επιλέξεις!

Emma Stone: για να δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα

Το μυστικό της Emma Stone όταν απλώνει το eyeliner είναι να αφήνει μερικά εκατοστά κενό από την εσωτερική γωνία του ματιού και να απλώνει μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Έτσι, τονίζει τα μικρά της μάτια χωρίς όμως να “κλειδώνει” το σχήμα τους.

Michelle Trachtenberg: παχιά γραμμή από την εσωτερική γωνία

Η όμορφη ηθοποιός μας συστήνει σε έναν νέο τρόπο προκειμένου να βάζουμε το eyeliner. Διαγράφουμε μια παχιά γραμμή, εξίσου παχιά σε όλο το μήκος των βλεφάρων, απλώνουμε μάσκαρα για όγκο στις άνω βλεφαρίδες και ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με glossy ροζ κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι ρομαντικό και πολύ υγειές.

Madonna: catty eyes

Η diva της διεθνούς pop σκηνής δεν αποχωρίζεται ποτέ το eyeliner το οποίο απλώνει προεκτείνοντας 2-3 εκατοστά από την εξωτερική γωνία του ματιού. Η Madonna πολύ έξυπνα έχει αφήσει το υπόλοιπο πρόσωπό της “γυμνό” καθώς κάποιο προϊόν όπως λάμψεις κλπ. θα τόνιζε τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας.

Katie Perry: άκρως καλοκαιρινό με χρώμα

Η εκκεντρική τραγουδίστρια συνδυάζει το eyeliner με μια ακόμη παράλληλη γραμμή υγρής σκιάς σε μπλε τόνο και ψεύτικες βλεφαρίδες. Τόλμησέ το αν έχεις έντονα μάτια (σε κάθε άλλη περίπτωση θα τα κάνει να δείχνουν μικρότερα) αλλά απόφυγε το φούξια κραγιόν, επιλέγοντας να τονίσουμε ένα και μόνο δυνατό μας σημείο.

Ακόμη, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Kesha υποστήριξε πολύ όμορφα το eyeliner. Δες εδώ πώς μπορείς να αντιγράψεις το look της step by step!

Plus
Θέλεις να δεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να απλώσεις το eyeliner; Κάνε κλικ σε αυτό το make over!

Βonus
Είσαι αρχάρια και δεν ξέρεις πώς να βάλεις το eyeliner. Εδώ σου κρατήσαμε το super tip!

Read More

And More