Γρήγορη ερώτηση: ποια beauty πληροφορία κρύβεται πίσω από αυτή την photo;

Πριν αρκετές μέρες σου είχαμε πει από εδώ ότι η Kiehl’s ετοιμάζει έκθεση με τρεις Mr Bones που έχουν φιλοτεχνηθεί από τρεις διαφορετικούς καλλιτέχνες: τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Κωνσταντίνο Κακανιά και τους Greece is for Lovers. Οι πολύ διαβασμένες το θυμούνται! Οι υπόλοιπες μπορούν να διαβάσουν γι’ αυτό εδώ!

Λοιπόν, η έκθεση έγινε και η Kiehl’s κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των €3.600, μετά από δημοπρασία τριών Mr. Bones που φιλοτέχνησαν οι Κωνσταντίνος Κακανιάς (τιμή εκκίνησης €450), Γιώργος Μαζωνάκης (τιμή εκκίνησης €250) και “Greece is for Lovers” (τιμή εκκίνησης €250).
Το συνολικό ποσό του προγράμματος Meet Mr. Bones, δόθηκε για την υποστήριξη των σκοπών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μέριμνα» που έχει ως κύριο σκοπό της τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο.

Εκεί, πολλοί διάσημοι έδωσαν το παρών όπως οι Γιάννης Στάνκογλου, Deux Hommes, Γ.Σατσίδης, Άλεξ Κάβδας, Άλεξ Καββαδίας , Θ. Κουτσογιαννόπουλος, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον έχουν και οι αγνώριστοι Mr Bones! Θέλεις να τους δεις; Στις υπηρεσίες σου!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/7_12/greece.jpg

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/7_12/kakanias.jpg

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/DECEMBER/7_12/mazonakis.jpg
Αλήθεια, εσένα ποιος Mr Bones σου άρεσε περισσότερο; Περιμένω σχόλια!

Read More

And More