Σε σαρωτικό ανασχηματισμό προχωρά ο πρωθυπουργός!

Άρχισαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου τα τηλέφωνα προς τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις θέσεις της κυβέρνησης. Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, που παραμένουν σε εγρήγορση στη Βουλή, ενημέρωσαν πριν από λίγο με νόημα ότι “ακόμα είναι μεσημέρι”, δείχνοντας έτσι πως ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί αργά απόψε το βράδυ.

Σύμφωνα με τις έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt μία θέση στην κυβέρνηση λαμβάνει ο Χρήστος Παπουτσής και συγκεκριμένα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ τη θέση της κας Μπατζελή θα πάρει ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Από το υπουργείο Υγείας θα απομακρυνθεί η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία θα αναλάβει αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών στη θέση του κ. Δρούτσα. Ο κ. Δρούτσας θα αναλάβει τον ρόλο του υπουργού Εξωτερικών αφού αφήνει τη θέση ο πρωθυπουργός.

Το υπουργείο Υγείας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αναλάβει ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς το υπουργείο συγχωνεύεται και γίνεται υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Συστήνεται το υπουργείο προεδρίας το οποίο θα αναλάβει ο κ. Ραγκούσης ο οποίος διατηρεί και το υπουργείο Εσωτερικών, όπως γινόταν και παλαιότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit

Read More

And More