Δύσκολες ώρες για τον gentleman του θεάτρου Μάκη Ρευματά

Το δικό του Γολγοθά ανέβηκε τους τελευταίους μήνες ο Έλληνας ηθοποιός Μάκης Ρευματάς μέχρι να εντοπίσουν οι γιατροί το πρόβλημα υγείας του. Παρόλο που ο ίδιος νοσούσε οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν τι είχε. Έμεινε κλεισμένος στο νοσοκομείο για τρεις μήνες και υποβλήθηκε σε πάρα πολλές εξετάσεις, μέχρι που εντόπισαν ένα λέμφωμα.
Μιλώντας στην “Espresso” o gentleman του θεάτρου αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ αυτόν τον καιρό, αλλά τελικά κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να βγει δυνατός μετά από οκτώ χημειοθεραπείες.

Για τρεις μήνες η αγωνία του ήταν μεγάλη και ο Μάκης Ρευματάς είχα αποκοπεί από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δεν δεχόταν να δει κανέναν, εκτός από την κόρη του Έφη Ρευματά που είναι κι εκείνη ηθοποιός και του έδινε κουράγιο. “Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και πέρασα μεγάλη αγωνία, γιατί τρεις ολόκληρους μήνες ήμουν σε νοσοκομείων βορείων προαστίων και δεν έβρισκαν τι έχω. Ήμουν ο γερός ασθενής… Έκανα τόσες εξετάσεις που δεν έχει κάνει άλλος και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Ένα θετικό, να ξέρω τι έχω, τίποτα… Ώσπου πρήστηκε ένας αδένας πίσω από το αφτί… Πήγα σε έναν αιματολόγο και βρήκε ότι έχω λέμφωμα”, είπε χαρακτηριστικά.
Σήμερα, ο Μάκης Ρευματάς είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και αφού ολοκλήρωσε τις θεραπείες του, έχει αρχίσει να συνέρχεται.

Read More

And More