Φ. Σεργολόπουλος: “Δεν μετανιώνω που αποκάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλος!”

Για την απόφασή του να αποκαλύψει δημόσια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και κάνει γνωστή την ομοφυλοφιλία του μίλησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής του Star που απολαμβάνουμε κάθε απόγευμα στην εκπομπή “Φώτης και Μαρία live” μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τις επιλογές του.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” εξομολογήθηκε πως δεν τον ενδιαφέρει αν σόκαρε τον κόσμο, κάνοντας γνωστό το ότι είναι ομοφυλόφιλος, ενώ πρόσθεσε πως δεν το έχει μετανιώσει καθόλου. “Όχι βέβαια. Ο κάθε άνθρωπος είναι ανοιχτός και ελεύθερος να πει ό,τι θέλει. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, μιλώντας για την οικονομική κρίση υπογράμμισε πως όλοι πρέπει να δουλέψουμε πολύ και σκληρά σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο. “Εγώ νέος έχω ζήσει στη δεκαετία του 80, όπου η δραχμή κυριαρχούσε και κατρακύλαγε ανά εξάμηνο. Για να πάμε στο εξωτερικό θέλαμε ειδικό αντάλλαγμα τουριστικό, που ήταν περιορισμένο. Είχαμε δέκα χρόνια την ίδια τηλεόραση και την επισκευάζαμε όταν χάλαγε, όπως και το πλυντήριο και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Είχα ένα αυτοκίνητο, το πρώτο μου, που αγόρασα μεταχειρισμένο, και περνούσα πάρα πολύ ωραία”, ανέφερε.

Δες video από παλαιότερη συνέντευξή του στην Τατιάνα:

Read More

And More