Έλενα: “Εγώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω…”

Πριν από τρεις μήνες περίπου γνώρισα καλύτερα ένα αγόρι από το σχολείο το οποίο το ήξερα μέχρι στιγμής φατσικά.

Πήγαμε πενταήμερη και τότε άρχισε να παίζεται κάτι. Μόλις γυρίσαμε, αρχίσαμε να βγαίνουμε και τα κλασικά. Ήμασταν πολύ καλά.

Δεν είχαμε ξεκαθαρίσει το τι έχουμε. Αλλά εκείνες οι δύο εβδομάδες ήταν υπέροχες κι εγώ τουλάχιστον καταλάβαινα ότι έχουμε κάτι παραπάνω!

Μόλις πήγα να το ξεκαθαρίσω, επειδή διάβαζε πολύ για τις πανελλήνιες, μου είπε ότι θέλει πολύ, αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο κι έτσι είπαμε απλά να περνάμε καλά.

Πάλι μιλούσαμε και ήμασταν όπως πριν. Αλλά μετά από δύο εβδομάδες, περίπου μέχρι σήμερα, ούτε καν μιλάμε, ακόμα κι αν βρεθούμε στην ίδια παρέα.

Εγώ τώρα δεν ξέρω τι να κάνω…

Έλενα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. την αλλη φορα που που θα πας πενταημερη να περνας καλα μονο με τις φιλες σου…σε καθε 5ημερη υπαρχει ενα ειδυλλιο που κρατα 5 μερες…keep walk?ng…

  2. Hi elena ego tha proteina na tou miliseis tora pou tsleiosan oi panellinies. Min distazeis na kaneis to
    Proto vima. Kali epituxia! !!!!!

  3. τι μεσολάβησε και δεν μιλάτε κοριτσάκι μου;; γιατί δεν τα γράφεις όλα;

  4. αν πραγματικα σου αρεσει προσπαθησε το…αν δν μπορεις απο κοντα στειλτου εστω ενα μηνυμα στο οποιο θα ζητας εξηγησεις για την συμπεριφορα του…αν ομως δεν καιγεσαι κιολας παιξτο και πολυ χαλαρη και οτι δεν σε νοιαζει…δειξτου το ομως! οσο τον φτυνεις αν νιωθει κατι εστω και λιγο θα κολλησει…αλιως αν δεις οτι ειναι στον κοσμο του μετα τισ προσπαθειες του υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που λενε 🙂

  5. θέλω την βοήθεια σας..είμαι 14 χρονών και μου αρέσει ένα αγόρι που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμενα. πηγαίνουμε στο ίδιο σχολείο. ένας από τους φίλους του έχει αδελφή μια φίλη μου που τώρα κανουμε παρεα (και αυτην κανει παρεα με αυτον που γουσταρω αλλα μονο φιλικά)..δεν εχουμε μιλησει ποτε απο κοντα μονο στο facebook..τι να κανω..μου αρεσει εδω και 2 χρονια..να κανω το πρώτο βημα εγω?και πως?ξερω πως ειμαι μικρή αλλα θελω την γνωμη σας!!

  6. Έλενα, νομίζω πως καλά θα έκανες αν του έδειχνες ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου, όμως αν αυτός δεν θέλει κάτι παραπάνω, τότε με καμία συζήτηση ή με κανένα ξεκαθάρισμα δεν μπορείς να το αλλάξεις. Υποψιάζεσαι ότι έχασε το ενδιαφέρον του για σένα; Μπορεί να είναι κι έτσι. Μην αποκαρδιώνεσαι, όμως, γιατί δεν σημαίνει ότι έκανες εσύ κάτι λάθος ή ότι δεν ήσουν “αρκετή” για εκείνον. Τ’ αγόρια, ξέρεις τώρα, δεν θέλουν πολύ για να πάρουν αέρα τα μυαλά τους.

  7. Glukoulaa….einai olofanero pws stn arxh se plisiase k egine oti egine dioth hthele apo sena kati para panw t opoio den tou edwsess…uparxoun para poloi tetoioi ARAAAAAA……..aston hhhh kanton na traxei apo pisw sou…egw tha s elega na adiaforiseis k tha kanei autos kinish tha deis….esu t mono pou prepei n kaneis einai na proiseisss mprostaaaa…:*****

  8. Έλενα κοιτούσα τις ιστορίες που έχει το T-LIFE και μου έκανε πολύ εντύπωση η δική σου ιστορία. Έχω βρεθεί σε παρόμια κατάσταση με εσένα και σε καταλαβαίνω απόλυτα…. Έχω να σου κάνω μια ερώτηση… Υπέκυψες στον πειρασμό; Δεν πιστευω να του έδωσες τον πολίτυμο σου θησαυρό! Εγώ πάντως ναι… Ήταν η πρώτη μου φορά και το μετάνιωσα… Το μόνο που ήθελε ήταν να με ρίξει στο κρεβάτι και μετά με παράτησε… Συμφωνώ απόλυτα με τις γνώμες των κοριτσιών από πάνω… Με πέταξε σαν στημμένη λεμουνόκουπα….

  9. Έλενα κοιτούσα τις ιστορίες που έχει το T-LIFE και μου έκανε πολύ εντύπωση η δική σου ιστορία. Έχω βρεθεί σε παρόμια κατάσταση με εσένα και σε καταλαβαίνω απόλυτα…. Έχω να σου κάνω μια ερώτηση… Υπέκυψες στον πειρασμό; Δεν πιστευω να του έδωσες τον πολίτυμο σου θησαυρό! Εγώ πάντως ναι… Ήταν η πρώτη μου φορά και το μετάνιωσα… Το μόνο που ήθελε ήταν να με ρίξει στο κρεβάτι και μετά με παράτησε… Συμφωνώ απόλυτα με τις γνώμες των κοριτσιών από πάνω… Με πέταξε σαν στημμένη λεμουνόκουπα….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More