Tα πιο stylish looks της εβδομάδας που πέρασε. Ψήφισε την ωραιότερη εμφάνιση!

Πρεμιέρες, ιδιαίτερα events και εντυπωσιακά shows από τη διεθνή αλλά και τη εγχώρια showbiz. Οι λαμπερές εμφανίσεις την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πραγματικά πολλές!

Και επειδή η πηγή έμπνευσης από το στιλ των celebrities έχει γίνει πλέον αγαπημένη μας συνήθεια και αυτή την εβδομάδα τις εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε τις πιο καλοντυμένες.

Εσύ ποια εμφάνιση ξεχωρίζεις; Ψήφισε την αγαπημένη σου!

/
H Jessica Alba στο Variety’s Annual Power of Women event στην California ταίριαζε το strapless Dior φόρεμα της με ένα ζευγάρι Jimmy Choo πέδιλα και ένα Dior clutch.

/
H Georgia May Jagger σε ένα event της Rimmel φόρεσε ένα φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα Julien Macdonald με ένα ζευγάρι YSL γόβες.

/
Στο ίδιο event η Kate Moss φόρεσε ένα μαύρο skinny jeans, χακί t-shirt, ένα εμπριμέ μαντό με κρόσσια και καφέ ankle boots.

/
Η Penelope Cruz στην προβολή της ταινίας The Counselor στο Λονδίνο φόρεσε ένα κόκκινο Nina Ricci σύνολο και το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ.

/
H Sienna Miller στο BFI Luminous Gala στο Λονδίνο εμφανίστηκε με λευκό Carven φόρεμα και το συνδύασε με Christian Louboutin μαύρες γόβες και κοσμήματα De Beers.

/
H Miranda Kerr στη βόλτα με το γιο της στη Νέα Υόρκη φόρεσε ένα μαύρο maxi φόρεμα με φλατ σανδάλια με τρουκς και Louis Vuitton τσάντα.

/
Η Drew Barrymore στο The Tonight Show with Jay Leno στην California εμφανίστηκε με φλοράλ ολόσωμη φόρμα Kate Spade και κόκκινες Stuart Weitzmen γόβες.

/
Στην εγχώρια τώρα showbiz και στο show του Δημήτρη Πέτρου, η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με ένα μπλέ παλτό, skinny jeans και μαύρα ankle boots.


Η Σίσσυ Φειδά στο ίδιο event εμφανίστηκε με μια μαύρη δερμάτινη pencil φούστα, εκρού τοπ και nude γόβες.

/
Eνώ στο εντυπωσιακό show των MI-RO η Τάμτα επέλεξε να φορέσει ένα maxi έντονο μπλε φόρεμα από τη συλλογή τους.

/
Στο ίδιο show η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα maxi βελούδινο φόρεμα σε κυπαρρισί απόχρωση.

/
Η Caroline de Souza επέλεξε μια κλος ψηλόμεση φούστα, ένα τοπ κεντημένο με παγιέτες και μαύρες πανύψηλες γόβες.

Read More

And More