Λ. Πατίτσας – Μ. Χρουσαλά: Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ το υπερπολυτελές σκάφος τους

“Φουρτούνες” για το Λέοντα Πατίτσα και την Μαριέττα Χρουσαλά αφού το ΣΔΟΕ έβαλε στο “μάτι” του το υπερπολυτελές σκάφος τους το “Mirage”. Πρόκειται για το δώρο που είχε κάνει ο νεαρός επιχειρηματίας στην σύζυγό του για το γάμο τους και με το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κάνει δεκάδες εκδρομές σε Κυκλάδες και Βόρειο Αιγαίο.

Το πρόβλημα με το high teck πλεούμενο, σύμφωνα με την Real Life, είναι το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Το σκάφος φαίνεται να ανήκει σε σύζυγο εργαζομένου της ναυτιλιακής εταιρίας του Λέοντα, η οποία δηλώνει… άνεργη, με ετήσιο εισόδημα 200 ευρώ, και έδρα ένα διαμέρισμα στην οδό Θησέως, στη Βουλιαγμένη.

Για να μπορέσει ο νεαρός εφοπλιστής να νομιμοποιήσει το σκάφος του που είναι αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Βουλιαγμένης, θα πρέπει να καταβάλλει στο ΣΔΟΕ το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, μιας και συνολικά το σκάφος κοστίζει 7 εκατομμύρια ευρώ.

Αρχικά ήθελαν να το ονομάσουν Galactica αλλά επικράτησε η άποψη των φίλων του Λένοντα και “βαφτίστηκε” Mirage. Το super yacht έχει μήκος 27,5 μέτρα και το ζευγάρι το είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για τις ολοήμερες αποδράσεις του ενώ ήταν το μέρος όπου έκανε το bachelor party του ο νεαρός και στη συνέχεια έφυγαν για μήνα του μέλιτος τον Ιούνιο του 2010, με προορισμό τις Κυκλάδες.

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σκάφους:

Read More

And More