Βγήκε από το νοσοκομείο η Ορθούλα – Τι είπε στο TLIFE η νύφη της Μάντα Παπαδάκου

Βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου, η οποία είχε εισαχθεί την προηγούμενη Τετάρτη με ισχυρούς πονοκεφάλους. Η “Real Hoysewive” έχει κάνει μια σειρά από εξετάσεις για να δει τι προκάλεσε την αδιαθεσία της και θα περιμένει ως την Παρασκευή για τα αποτελέσματα.

Το TLIFE επικοινώνησε με την νύφη της Μάντα Παπαδάκου, που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Η ίδια μας ενημέρωσε πως η Ορθούλα έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan, στο οποίο νοσηλευόταν.
“Πήραμε εξιτήριο σήμερα γιατί δεν υπήρχε άλλος λόγος να μείνει μέσα. Περιμένουμε κι εμείς τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Η Ορθούλα έκανε μια παρακέντηση και από αυτήν εξαρτάται, να δούμε αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Είμαστε σε αναμονή και θα ξέρουμε τα αποτελέσματα μέχρι την Παρασκευή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάντα Παπαδάκου.
Όσον αφορά την πορεία της υγείας της Ορθούλας, η νύφη της πρόσθεσε: “Είναι λίγο καλύτερα σήμερα στην υγεία της. Η παρακέντηση, βέβαια, που έκανε της έχει προκαλέσει και από μόνη της αρκετούς πονοκεφάλους, που θα κρατήσουν για πέντε μέρες. Όπως και να έχει υπάρχει το άγχος να βγουν τα αποτελέσματα. Το άγνωστο είναι αυτό που την τρομάζει πιο πολύ. Κι αυτό είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.
Το άγχος της είναι φανερό και μέσα από τα σχόλια που ανεβάζει στο twitter της η Ορθούλα: “Περιμένω τα αποτελέσματα… Το άγνωστο είναι δολοφόνος! Υγεία …. και μόνο αυτό! Μου λείπει η οικογένειά μου, μου λείπει το σπίτι μου”.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά

Read More

And More