Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλάει πρώτη φορά για το ατύχημά του στην πίστα

Το βράδυ του Σαββάτου το κοινό στο Fever πάγωσε όταν είδε το αίμα να τρέχει από το μέτωπο του Νίκου Οικονομόπουλου. Ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του και μετά από μία μικρή διακοπή ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμά του.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση για το περιστατικό και να διαβεβαιώσει, μέσω Facebook, όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του, πως είναι καλά.

“Θα ήθελα να σας πω καταρχάς ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για το ατύχημα που είχα, όμως επειδή έχω πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα και έχουν γραφτεί σε διάφορες σελίδες ( με πολύ ενδιαφέρον απο τους δημοσιογράφους και τους ευχαριστώ) όμως δεν είναι κάτι σοβαρό…” έγραψε ο τραγουδιστής.

“Κάποιος άνθρωπος κατά λάθος μαζί με τα λουλούδια που θα πέταξε, προφανώς θα είχε κάποιο γυαλί μέσα και έπεσε στο μέτωπο μου. Δεν πήγα σε κάποιο νοσοκομείο και είμαι μια χαρά. Και για να μην νιώθει άσχημα αυτός που το έκανε έχω να του πω να μην στενοχωρηθεί… Αυτά συμβαίνουν αρκετές φορές στην δουλεια μας… Καλή εβδομάδα σε όλους σας και να περνάτε καλα”, κατέληγε το μήνυμα του.

Read More

And More